Meeting cafe
Image default
Mode en Kleding

De unieke geuren van Eight & Bob

Ben jij de standaard luchtjes en geuren zat en wil je een parfum aanschaffen met een unieke geur? Bestel dan de producten van Eight & Bob online bij White. Dit merk gebruikt schaarse ingrediënten om een unieke geur te creëren en brengt de producten dus maar in beperkte aantallen op de markt. Koop je een product van Eight & Bob, zoals parfum, deodorant, aftershave of shower gel? Dan weet je dus zeker dat je een exclusief product in huis haalt waarmee je zeker opvalt op straat of op een feestje. Bekijk het complete aanbod op de website van White.

Diverse topmerken online bestellen

White is een specialist in herenkleding en diverse accessoires. Ze hebben niet alleen een webshop met een uitgebreide collectie, maar ook een fysieke winkel in Den Haag. Daar geven ze je graag advies op basis van jouw kledingstijl. Deze experts werken vaak samen met exclusieve topmerken, waaronder Eight & Bob. Wil je dus graag een uniek product bestellen van dit merk? Dan doe je dit het best bij White. Bekijk daarnaast ook eens de andere merken van deze specialist, zoals Canada Goose en Diemme, en bestel jouw favoriete producten online of koop ze in de winkel.

Bestel een exclusief merk online

Wil jij online parfum bestellen en weet je niet zo goed welke lekker ruiken? Kies dan voor een topmerk met exclusieve producten en bestel een flesje parfum van Eight & Bob. Bij dit merk ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit en een unieke geur. Het hoofdingrediënt voor de geuren van Eight & Bob zijn takjes ‘Andrea’. Omdat deze takjes maar beperkt beschikbaar zijn, blijven de producten van dit merk exclusief. Wil je de volledige collectie bekijken? Ga dan naar de website van White of ga langs in de winkel. Je kunt het personeel ook om advies vragen als je er niet uitkomt.

https://www.whiteonline.nl/