Meeting cafe
Image default
Mode en Kleding

Veel gestelde vragen over Kipling rugzakken

Hoe onderhoud ik de Kipling rugzak?

Onderhoud betekent gemak bij het wassen of schoonvegen van vuil uit het materiaal van de tas. Omdat nylon gebruikt wordt, volgt het schoonmaken een eenvoudig proces – een vochtige doek en veeg de stof schoon.

Bleekmiddel is niet te gebruiken want dat maakt kapot. Zet de tas ook niet onze ion de zon te drogen. Controleer het materiaal en het schoonmaakproces of bevestig het voor je verder gaat.

Hoe weet ik dat het de juiste maat is?

Bij elk product staan verschillende gegevens vermeld, waaronder de maat. Je kunt in de winkel een paar dingen proberen te passen voor je de aankoop doet. Bekijk ook de aangegeven maten en probeer je voor te stellen hoe je bagage in de tas zit.

Heb ik een garantie nodig voor het geval van schade?

Ja! Kipling gaat er prat op alle klanten kwaliteitsproducten te leveren. Daarom krijg je een garantie die de ontwerpkwaliteit, de stof en de kunstzinnigheid garandeert.

Het gaat er niet om het beste merk te verwerven dat er is. Het gaat erom de juiste tas te krijgen, voor de juiste prijs, voor de juiste redenen en passend bij je praktische en veelzijdige gebruik. Daarmee kun je kiezen naar persoonlijke smaak, voorkeursmethode, en karakter.

Kipling heeft veel tassen op lancering en aan je voeten. Je hoeft alleen maar te reiken en te plukken, eentje die bij al je vraag past. De prijzen zijn betaalbaar, en de ontwerpen zijn begerenswaardig. Bovendien is het onderhoud van de tassen gemakkelijk, zodat ze perfect zijn voor je gebruik.