Meeting cafe
Image default
Dienstverlening

Mediator Barneveld

Mediator Barneveld

Gaat u scheiden en bent u op zoek naar een mediator in Barneveld? Ik raad Circles Mediation aan. Ik ben 3 jaar geleden gescheiden van mijn man en dat hebben we bij deze mediator geregeld. Mijn man en ik waren uit elkaar gegroeid en we waren allebei erg druk met ons werk en onze kinderen en wij hebben toen besloten om te scheiden. Dit was voor ons natuurlijk een grote verandering in ons leven en in het leven van onze kinderen. We hebben het een tijdje aangekeken, omdat we allebei druk waren en er eigenlijk geen tijd voor hadden. Op een gegeven moment zijn we op internet op zoek gegaan naar iemand die onze scheiding kon regelen en hebben wij Circles Mediation gevonden.

Structuur

In het eerste gesprek met onze mediator in Barneveld heeft zij ons alles uitgelegd over het proces van scheiden; dus wat er allemaal geregeld moest worden en hoeveel het ongeveer zou kosten. De kosten van een mediation zijn elke keer anders. Sommige scheidingen verlopen heel langzaam en stroef en andere verlopen juist heel snel en makkelijk, waardoor de kosten dus ook anders zijn. Wij hebben haar onze situatie uitgelegd en op basis daarvan heeft zij ons een indicatie gegeven van de prijs. Dit vonden wij beiden fijn om in ieder geval een beetje te weten waar we aan toe waren, zodat we achteraf niet voor een verassing kwamen te staan. De mediator in Barneveld vonden wij erg goed; zij was duidelijk en gestructureerd. Natuurlijk had ze de volle aandacht voor ons en wat wij te vertellen hadden, maar zij bleef altijd duidelijk en ze had alles onder controle.

Tevreden

Mijn man en ik zijn erg tevreden over hoe onze scheiding uiteindelijk is verlopen en dat kwam door onze mediator. Door haar hebben we goede afspraken met elkaar gemaakt, voor ons en voor onze kinderen. Wat wij het belangrijkste vonden, was inderdaad dat onze kinderen er zo min mogelijk last van zouden hebben en dat is gelukkig gelukt. Daarom raad ik Circles Mediation in Barneveld zeker aan!

https://www.circles-mediation.nl/mediator-barneveld/