Meeting cafe
Image default
Society / Relationships

Ondernemingen die een grondige schoonmaakbeurt nodig hebben

Ondernemingen die een grondige schoonmaakbeurt nodig hebben

De strenge lockdown verdwijnt stapsgewijs. Nederland maakt zich klaar voor de zomervakantie van 2021. Scholieren en studenten ronden de laatste toetsen af en werknemers zorgen dat de winkels weer netjes bijgevuld zijn voor de komende zomer drukte. Er zijn ook ondernemers die de komende zomer niet van plan zijn om een paar maanden lang open te blijven. Zij kopen op dit moment bij een groothandel schoonmaakartikelen in en indien nodig ook een tapijtreiniger om een paar dagen lang te werken aan een grondige schoonmaak. Welke bedrijven zijn het meest van plan om de komende zomer hun pand een goede schoonmaakbeurt te geven?

Fastfood restaurants

Door de pandemie hebben veel restaurants al sinds oktober de deuren gesloten gehouden voor hun klanten. Het was de afgelopen maanden ten strengste verboden om in het restaurant gasten toe te staan.  Echter was het wel mogelijk om klanten het eten te laten afhalen of om bij hen de bestellingen te bezorgen. Opvallend is dat dit vooral mogelijk was bij fastfood restaurants. Zij hebben daardoor de afgelopen maanden overuren gedraaid. Van een goede schoonmaakbeurt is uiteindelijk niets gekomen. In de zomer gaan daarom een aantal restaurants voor een paar dagen dicht toch nog aan de hygiëne eisen te voldoen.

 

Call Centers

Tijdens de pandemie werkten de meeste mensen vanuit huis.  Bij de meeste callcenters was dit niet het geval. Voor veel werknemers was dat geen optie door de drukte thuis. Daarom bleven kantoren massaal open voor hun medewerkers. De meeste kantoren zijn daardoor wat rommeliger en door het Coronavirus mogelijk ook wat minder hygiënisch.

 

Drogisterijen

Vrijwel alle fysieke winkels moesten een half jaar lang de deuren sluiten. Alleen online bestellen en je product op afspraak ophalen was mogelijk. Dat gold niet voor drogisterijen. Zij mochten namelijk wel open blijven omdat zij essentiële producten verkopen. De drukte van afgelopen maanden heeft voor veel vuil gezorgd in die winkels. Daarom gaan ook een aantal drogisterijen in de zomer voor een paar dagen dicht om de boel goed schoon te maken. Dat de komende zomer bij de groothandel schoonmaakartikelen op grote schaal gaat verkopen is nu wel duidelijk.

https://www.fayon.nl/