Meeting cafe
Image default
Society / Relationships

Iedere dag een stralend witte lach

Witte tanden is al eeuwen lang hét schoonheidsideaal van het Westen. We laten massaal onze tanden rechtzetten met behulp van beugels en kiezen sneller voor het driemaal daags tandenpoetsen dan één keertje overslaan. Niet voor niets vinden we een witgebit erg belangrijk, want jouw lach laat een indruk achter op onbekenden. There is never a second chance for a first impression, dus des te belangrijker is het om in de ochtend goed je tanden te poetsen. Toch is het niet voor iedereen dé manier meer om witte tanden te krijgen en moeten er andere ingrepen gedaan worden om een stralend witte tand te krijgen.

Heb jij regelmatig last van gele tanden en mag jouw gebit wel een tandje witter? Kies dan voor een behandeling bij Witgebit Nederland om jouw tanden te laten bleken. Hoewel je niet van het poetsen af bent, zal je merken dat jouw tanden sneller van het gele laagje af zullen zijn. De behandeling geschiedt op basis van natuurlijke oliën, waarmee de experts van Witgebit een natuurlijke witte kleur kunnen realiseren. Wees daarnaast vooral niet bang dat de glazuurlaag op jouw tanden aangetast zal worden, want onze experts beschikken over de juiste specialistische kennis om te weten dat alleen zuur de tand zal beschadigen. Aarzel dus niet langer over het ondergaan van die eerste behandeling en plan een afspraak Tanden bleken Rotterdam of Tanden bleken Amsterdam.

Heb jij nog zo je twijfels over het laten bleken van jouw tanden of ben je bang voor de effecten van het witter maken? Kies er dan voor om eerst een proefbehandeling te ondergaan of maak een afspraak om te praten met onze experts. Net als het leren van woordjes moet de behandeling namelijk herhaald worden om een succesvol resultaat te behalen. Wij vertellen je graag alles over ons vakgebied en helpen je met passie aan een stralend witte lach!

https://witgebitnederland.nl/