Meeting cafe
Kinderen

Ontdek de bijzondere producten van deze baby webshop

Wanneer je een baby verwacht of er pasgeleden een ter wereld hebt gebracht, zul je veel nieuwe aankopen doen. Nieuwe kleertjes, een wieg- of ledikantdeken en knuffels kunnen bijvoorbeeld niet ontbreken op de wishlist voor je kind. Een webshop die speciaal voor artikelen voor jouw baby in het leven is geroepen, is Snoozebaby. Hier vind je allerlei producten die met aandacht zijn gemaakt en die bijdragen aan de ontwikkeling van je kind. Hoe dit kan? Door ultrazachte stoffen te verwerken in de producten wordt de motoriek en de tastzin van het kind gestimuleerd. Het kalmerende en troostende karakter van de stoffen is tevens rustgevend voor jou en je baby.

Waar worden deze producten dan van gemaakt?

Je zult je misschien afvragen welke stoffen er dan worden verwerkt in de producten van Snoozebaby. Hiervoor worden de zachtste jersey (100% katoen) en velours (80% katoen en 20% polyester) gebruikt. De geuren van jou en je kind worden hierin opgenomen, wat garantie biedt voor een geborgen gevoel. De labels aan de producten variëren bovendien in grootte, kleur en materiaal. Hiervoor wordt satijn, zijde, fluweel of ribstof gebruikt. De producten zijn allemaal CE-gecertificeerd en voldoen aan de nieuwste Europese en Amerikaanse normen.

Bekijk het volledige aanbod online

Ben je benieuwd geworden welke producten je kunt kopen in deze baby webshop? Ga dan naar website van Snoozebaby en bekijk het aanbod online. Wil je iets uit de baby webshop bestellen? Dat kan over de hele wereld. Wie in Nederland woont, heeft wel extra geluk, omdat er voor Nederlandse bestellingen geen extra bezorgingskosten worden gerekend. Bovendien steun je bij elke aankoop het goede doel Max Foundation. Snoozebaby doneert namelijk een deel van haar omzet aan deze stichting. Hierdoor zijn er al meer dan veertig waterputten met schoon drinkwater in Bangladesh gebouwd, om kindersterfte tegen te gaan. Zo zorg je niet alleen goed voor je eigen kind, maar draag je ook bij aan de gezondheid van de kinderen in Bangladesh.

https://www.snoozebaby.eu