Meeting cafe
Image default
Kinderen

Voordelen van het gebruik van babydoekjes

Producten die huiduitslag veroorzaken of de huid niet goed bevochtigen, kunnen op de lange termijn negatieve effecten hebben. Het is belangrijk om de beste babydoekjes voor uw kind te kopen. Dit komt omdat het goed is voor hun algemene gezondheid. Enkele voordelen van het gebruik van babydoekjes van luiermaat.nl zijn:

Cadeautjes van ontsmettingsmiddelen

In vergelijking met een natte handdoek bevatten babydoekjes al ontsmettingsmiddelen. Ontsmettingsmiddelen die stoffen zoals alcohol en andere antibacteriële eigenschappen bevatten, kunnen zich richten op fecale enzymen. Je kind zal immuun zijn voor ziekte als je alle bacteriën en ziektekiemen van hun billen opruimt. Om ervoor te zorgen dat ze zowel nuttig als zacht zijn voor de huid van uw kind, hebben de formules voor deze doekjes ook uitgebreide laboratoriumtests ondergaan. Baby’s mogen vanwege hun gevoelige huid alleen babydoekjes in bad gebruiken. Antibacteriële zeep, geuren, extra chemicaliën en andere componenten in zepen kunnen slecht zijn voor de huid van uw baby.

Verwijderd olie en vuil

Het aangeboren vermogen van het lichaam om olie aan te maken is essentieel voor het behoud van een soepele, gezonde huid. De olie raakt echter vervuild als kinderen door het huis lopen of buiten spelen. Zelfs als het niet meteen duidelijk is, kan de huid van uw kind geïrriteerd raken. Het grootste deel van de olie in de bovenste huidlaag kan worden verwijderd door af te vegen met verse babydoekjes. Door dit te doen, kunt u huiduitslag, jeuk en andere onaangename bijwerkingen voorkomen. Het is ook belangrijk om te begrijpen dat terwijl de olie wordt verwijderd, ook het natuurlijke vocht van de huid verloren gaat. Om de huid van uw kind daarna zacht en soepel te houden, moet u een lotion of olie op de huid aanbrengen.

Anti-wrijving technologie

De uitwerpselen van kinder billen worden vaak gereinigd met washandjes of sponzen. Dit soort textiel heeft een zeer kleine ruwe textuur. Het lijkt misschien mooi, maar je kind kan gevaar lopen als je dit doet. De kinderhuid is bijzonder vatbaar voor scheuren en scheuren wanneer deze in contact komt met ruwe of oneffen oppervlakken. Als je een exfoliërende doek op de huid van je baby gebruikt, loop je het risico microscheurtjes te creëren. Professioneel gemaakte babydoekjes zijn verkoelend en zacht voor de billetjes van je baby.