Meeting cafe
Eten en drinken

Veelzijdige catering in Antwerpen en omgeving

Een catering in Antwerpen in omgeving waar uw wensen centraal staan? Bij JÖRD catering wordt altijd naar uw wensen geluisterd! Geen vaste menu’s of specifieke evenementen, bij JÖRD worden menu’s samengesteld die uitstekend als catering voor uw event of feest te gebruiken zijn. Van menu’s tot uitgebreide buffetten en walking dinners, het is allemaal mogelijk. Of dit nu gaat om een huwelijksdiner, een business event, communie of lentefeest. JÖRD zet zich voor elk soort evenement in. Dat doen ze graag en met succes!

Catering in Antwerpen: alles is mogelijk!

JÖRD heeft een aantal menu’s die u zo kunt gebruiken voor uw evenement, maar ook is het mogelijk dat ze een heel menu voor u samenstellen aan de hand van uw wensen. JÖRD werkt met seizoensproducten. Dat betekent dat alles geteeld is in dat specifieke seizoen. Ook wordt alles door lokale producenten geproduceerd. Streekproducten voeren de boventoon. Weinig opsmuk en de puurheid van smaken staan dan ook centraal in alles wat kok Kelly Verborgstadt voor u gaat bereiden. Van verfijnde amuses tot zinderende nagerechten. Dat wat u nodig heeft, kan JÖRD voor u bereiden.

Zonder vuile vaat zitten

Als het aankomt op de verzorging van drank, zijn er diverse opties. JÖRD kan wijn, bier of fris verzorgen tijdens uw event. Wilt u geen vuile borden naderhand? U kunt het servies van ze huren. Dan nemen ze de vuile vaat gewoon weer voor u mee! Een home cooking of outdoor cooking behoort ook tot de mogelijkheden. En op deze manier koken is iets anders dan een standaard catering. Laat een kok bij u thuiskomen om te koken tijdens een evenement of verjaardag. Heeft u een outdoor feestje in de zomer? Dat is outdoor cooking een ware beleving voor u en voor uw gasten. Steek de barbecue maar aan! Wat u ook verwacht van uw catering in Antwerpen of omgeving, JÖRD regelt het voor u.

https://jordcatering.be