Meeting cafe
Image default
Vakantie

5 dingen om te doen in Hannover die je kunnen verrassen

Hannover is de meest ondergewaardeerde stad van Duitsland, maar het heeft veel te bieden. De stad zelf geeft een zeer moderne en chique uitstraling, maar wist je dat het al sinds de 11e eeuw bestaat?

Je kan in Duitsland een auto huren om van je verblijf in Hannover te genieten. Het is belangrijk dat je een goede autoverhuur dienst kiest omdat het anders moeilijk is om van je verblijf te genieten, meer over autoverhuur in Hannover hier. De stad was een doelwit in de Tweede Wereldoorlog; ze werd voor 90% verwoest en opnieuw opgebouwd. De geschiedenis van Hannover met een mix van modern is genoeg om de dorst van een reiziger te lessen; laten we eens kijken wat je in Hannover kan beleven als je er ooit op bezoek komt!

Populaire dingen om te doen in Hannover:

Begin vanuit de oude stad

Het hart van het oude centrum van Hannover is de ideale plek om te beginnen met sightseeing, het oude centrum zelf is zo fascinerend omwille van de oude kerken en historische gebouwen die er te vinden zijn.

Verschillende prachtige gotische gebouwen zijn een aanrader, het oude stadscentrum is een perfecte plek als je wilt voelen hoe Hannover vroeger was.

The red thread

De regering van Hannover heeft vrij goed werk verricht als het gaat om het begeleiden van toeristen over de geschiedenis. The Red thread is een 4,5 km lang rood geschilderd pad; je kan het zelf ervaren en genieten van het uitzicht op een aantal oude kerken, het operagebouw en vele exotische musea.

Je kan zelfs een zeer goedkope folder krijgen om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van waar je naartoe gaat en waar je naar kijkt.

De beroemde lekkernij

Een roulade is het alom bekend comfortvoedsel in Duitsland, dat bijna overal wordt geserveerd; het is een mix van kalfsvlees en varkensvlees en rundvlees.

Het buitenste gedeelte ervan is als een worst, maar de vulling is het echte werk. Als je geen fan bent van varkens- of rundvlees, maak je dan geen zorgen, want er zijn ook andere vleesopties.

Bier in de Biergarten

 

Bier is iets wat in Duitsland als een specialiteit wordt beschouwd als het gaat om alcoholische dranken, dus hoe kun je dit onderdeel missen, nietwaar? Hier heb je het voorrecht om tot tien verschillende soorten beren te kunnen proeven. Er is hier veel meer dan alleen maar bier; je kan hier genieten van verschillende soorten wijn en lokale gerechten zoals gyros eten.

Bovendien is de locatie open en mooi, en is er een aparte ruimte voor kinderen, zodat je wat tijd voor jezelf kan vrijmaken.

Het klassieke einde van je dag

Niets in deze wereld schreeuwt meer om kunst dan de klassieke theatervoorstellingen. Geniet van prachtige en verbluffende drama’s en voorstellingen in het, in de 19e eeuw gebouwde, operagebouw.

Zelfs als je geen zin hebt om te zitten en te genieten van de voorstelling, kan je altijd de buitenkant van het gebouw verkennen, dat overspoeld wordt met wonderlijke kunst en verschillende schilderijen die veel vertellen over de cultuur in Hannover.

Hannover is uiteindelijk een prachtig en toch intrigerend stadje dat perfect is voor een romantisch paar, en zelfs als je alleen bent, kan een beetje geschiedenis opdoen geen kwaad. Dus, dit zijn enkele van de geweldige plekken om te bezoeken in Hannover als je van plan bent om een bezoek te brengen.

https://www.autoprio.nl