Meeting cafe
Image default
Cadeau

Disney baby spullen cadeau doen aan een pasgeborene

Disney baby spullen kunnen als het ideale kraamcadeau dienen. Zo heeft ieder karakter zijn eigen persoonlijkheid en verhaal. De verschillende Disneyfiguren zorgen over het algemeen voor veel vrolijkheid, mede door dit gegeven is er een leuke lijn met Disney baby spullen ontwikkeld speciaal voor de allerkleinsten. Deze serie is te verkrijgen in de webshop van Zilverdraakje. Naast Disney baby spullen, vind je hier overigens nog veel meer originele kraamcadeaus die de volgende dag al bij je thuis bezorgd worden, mits je ze voor 18.00 zou kopen. Wil je Disney baby spullen? Kies dan bijvoorbeeld voor een interactieve pluche knuffel van Simba of Pumba, waarmee verschillende zintuigen gestimuleerd worden. Of wat denk je van een mooie fotolijst van Bambi waarop de hand- en voetafdruk van de baby kan worden vastgelegd? Genoeg originele mogelijkheden!

Waarom een kraamcadeau kopen?

Een cadeautje symboliseert een bestaande verhouding. Zo geven we elkaar cadeautjes om dankbaarheid, interesse en waardering. Uit onderzoek blijkt tevens dat personen die geld besteden aan een ander, gelukkiger zijn dan personen die het aan zichzelf uitgeven. Het geven van een geschenk stimuleert het beloningscentrum binnen de hersenen. Ditzelfde geldt voor een kraamcadeau kopen en geven. Er is een bestaande verhouding tussen jou en beide of één van de ouders. Hierdoor ontstaat er een nieuwe verhouding tussen jou en de baby. Door een bijzonder kraamcadeau te kopen laat je zien dat jij zowel de ouders als nieuwe baby waardeert en dat je hebt nagedacht over een passend cadeau.

Schaf leerzame Disney spullen aan

Disneyfilms spelen al geruime tijd een grote rol bij het opgroeien en opvoeden van een kind. Zo kwam in 1937 de eerste tekenfilm uit en worden en vandaag de dag nog steeds nieuwe verhalen geproduceerd. In de films komen verschillende levenslessen en thema’s aan bod die goed zijn om met kinderen te bespreken. Hierbij kan onder andere gedacht worden aan vriendschap, het niet kunnen vertrouwen van iedereen, de dood, pesten en nog veel meer. Door als ouders mee te kijken, tussendoor vragen te stellen of na afloop iets uit te leggen, trek je de films naar de realiteit en leren kinderen hiervan.