Meeting cafe
Cadeau

Het leukste kraamcadeau kopen

Wil je een leuk kraamcadeau kopen voor de pasgeboren baby van een vriend of vriendin? Bij Zilverdraakje vind je de leukste cadeautjes en veel baby spullen van Disney. Er is de mogelijkheid cadeautjes te personaliseren door bijvoorbeeld het graveren van een geboortedatum of een naam. Een achternaam laten graveren kan bijvoorbeeld ook een leuk idee zijn als het om een nieuw familielid gaat, als een soort verwelkoming in de familie. De Disney baby spullen werken ook altijd goed als je een kraamcadeau wilt kopen. Disney-figuren zijn nu eenmaal zo schattig, dat ze altijd in de smaak vallen. Om wat inspiratie op te doen vind je hier wat cadeau-ideeën om het leukste kraamcadeau te kopen bij Zilverdraakje.

Een groot aanbod aan Disney baby spullen en andere artikelen

Om het juiste cadeau te vinden, kun je natuurlijk even rondkijken in de webshop en in het menu kiezen voor de categorie die jou het meest aanspreekt. Kies je bijvoorbeeld voor Disney baby spullen? Of ga je geen kraamcadeau kopen, maar een presentje voor iemand die net opa is geworden? In beide gevallen kan het menu je helpen om te vinden wat je zoekt. Toch kan een beetje inspiratie ook geen kwaad en daarom staat hier de omschrijving van één van de meest populaire artikelen die het altijd goed doen bij een kraambezoek of bij een babyshower.

Een fotolijst ‘My First Year’

Een fotolijst met verschillende foto’s voor elke maand van het eerste jaar van de pasgeboren baby, is een leuk cadeau. Ouders zijn er namelijk altijd dol op om de groei van hun kindje te documenteren. In zo’n grote fotolijst, waar plek is voor allerlei kleine fotootjes, heb je een mooi overzicht van hoe het eerste levensjaar is verlopen. Er is bijvoorbeeld de fotolijst voor het eerste jaar met Minnie Mouse erop. Dat is extra lief voor een pasgeboren meisje, omdat de fotootjes dan omringd worden door allerlei tinten roze en het schattige figuurtje van Minnie Mouse!