Meeting cafe
Woning en Tuin

Een specialist in tuinaanleg voor uw project in de regio Rotterdam vindt u hier

Bent u op zoek naar een specialist in tuinaanleg in de omgeving Rotterdam of elders in Zuid-Holland? Dan bent u in goede handen bij Van der Wel Hoveniers in Ridderkerk. Wanneer u niet of nauwelijks over groene vingers beschikt, is het zelf aanleggen of onderhouden van een tuin een lastige klus. Toch wilt u uiteraard wel kunnen genieten van uw eigen bijzondere tuin. Het inschakelen van een hovenier is in dit geval een goed idee. Dit hoveniersbedrijf legt al decennialang tuinen aan voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Door de lange ervaring hebben zij een uitgebreid portfolio opgebouwd waarin vele soorten projecten zijn opgenomen. In de loop der jaren breidde dit hoveniersbedrijf in Ridderkerk zich verder uit en kozen steeds meer bedrijven en particulieren in de provincie Zuid-Holland – en in het bijzonder in de regio Rotterdam – voor een professionele en succesvolle tuinaanleg door de ervaren specialisten van Van der Wel Hoveniers.

Een allround hovenier in Ridderkerk

Van der Wel Hoveniers beschikt over een modern wagen- en machinepark, waarmee ze de werkzaamheden in eigen beheer kunnen uitvoeren. Dit is een groot voordeel wanneer u een professionele tuinaanleg in de regio Rotterdam wenst, want zo profiteert u van één contactpersoon die zicht op kwaliteit behoudt en u goed op de hoogte houdt van de plannen en vorderingen. Bovendien is tuinaanleg meer dan alleen het aanleggen van groen; denkt u bijvoorbeeld aan het aanleggen van bestrating, afscheidingen en vijvers. Wat u ook op het gebied van tuinaanleg wenst, in Rotterdam en in de wijde omgeving gaan de specialisten van Van der Wel Hoveniers graag voor u aan de slag met een compleet project dat u volledig ontzorgt.

Kies voor een prettige samenwerking

Bij een professionele tuinaanleg horen uiteraard ook nauwkeurige tuinontwerpen en deskundig onderhoud. Ook voor deze diensten afzonderlijk kunt u bij dit bedrijf terecht. Wat u ook van Van der Wel Hoveniers vraagt, een prettige samenwerking, duidelijke communicatie en een efficiënte, professionele aanpak staan voor hen altijd centraal. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan het portfolio op de website of neem contact op met deze specialist.

https://vanderwelhoveniers.nl/