Meeting cafe
Image default
Woning en Tuin

Zaken om te overwegen bij het aanschaffen van designlampen

Steeds vaker schaffen mensen designlampen aan. Dit zijn lampen die vaak gekenmerkt worden door unieke vormen. Ook de kwaliteit is in veel gevallen beter ten opzichte van andere lampen. Dit zijn natuurlijk grote voordelen, die er misschien wel voor zorgen dat u ook een dergelijke lamp wilt aanschaffen. Dit kunt u doen bij Versteeg Lichtstudio, dé specialist op dit gebied. Als u besluit om een dergelijke lamp te kopen, zijn er echter wel aan aantal zaken om te overwegen. Houdt u rekening met deze factoren, dan schaft u de juiste designlamp aan voor uw interieur.

De verschillende typen

Het is allereerst belangrijk om u te realiseren welk type lamp u wilt. U heeft hierbij de keuze uit tafellampen, vloerlampen, hanglampen en nog een aantal andere soorten. Designlampen zijn verkrijgbaar in elk type, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Daarnaast dient u nog te overwegen of u voor een uniek ontwerp wilt gaan, of toch liever voor een basic ontwerp kiest. Over het algemeen is het zo dat designlampen vaker unieke ontwerpen hebben dan een basic vormgeving.

De verschillende lichtsoorten

Zoals u in het aanbod van Versteeg Lichtstudio zult zien, zijn designlampen ook verkrijgbaar met verschillende lichtbronnen. Ledlicht komt veel voor, maar ook spaarlampen en halogeenlampen behoren tot de mogelijkheden. Spaarlampen zijn wat goedkoper, maar minder duurzaam ten opzichte van ledlampen. Halogeenlampen zijn daarnaast de minst duurzame optie. U ziet: elke lichtbron heeft zijn eigen voor- en nadelen en het is goed om te overwegen welke optie voor u het best is.

Overweeg ook een dimmer

Tot slot kunt u overwegen om een dimmer aan te schaffen waarmee u zelf de lichtsterke kunt bepalen. Dit kan een voordeel zijn, maar let op: dimmers zijn vaak wat duurder in de aanschaf. Ook kunnen deze niet bij elk type lamp gebruikt worden. De specialisten van Versteeg Lichtstudio informeren u graag over de mogelijkheden van een dimmer in combinatie met hun designlampen.

Ontdek welke lamp aan uw voorkeuren voldoet

Wanneer u al uw voorkeuren op een rijtje heeft kunt u eenvoudig uw gewenste lamp uitzoeken in het aanbod aan designlampen van Versteeg Lichtstudio. Elke lamp heeft zijn eigen charmes, waardoor u van één ding verzekerd bent: u voegt altijd een mooie lamp toe aan uw interieur!

https://www.versteeglichtstudio.nl/