Meeting cafe
Image default
Woning en Tuin

Het exclusieve design van deze hanglampen vindt u nergens anders

Gaat u binnenkort verhuizen en bent u nog op zoek naar de juiste verlichting? Of bent u uw interieur aan het vernieuwen en wilt u graag exclusieve hanglampen ophangen in de hal? Schakel dan Kroonjuweel uit Nuland in! Zij maken namelijk exclusieve hanglampen op maat voor u. Zij creëren moderne, eigentijdse of klassieke hanglampen precies zoals u dat wenst. Een authentieke nikkel of koperen hanglamp op maat verrijkt ieder interieur. Het is bovendien een waardevolle toevoeging aan iedere kamer en elke hal.

Maak uw wensen kenbaar

Heeft u interesse in exclusieve hanglampen of unieke plafondlampen die met de hand gemaakt worden? Ga dan in gesprek met de specialisten van Kroonjuweel en geef uw wensen aan. Zij denken graag mee met het ontwerp, geven advies en laten weten wat de mogelijkheden zijn. Zij maken voor hun exclusieve hanglampen gebruik van diverse materialen zoals wit, antraciet, nikkel, koper en brons. Met deze materialen bouwen zij de hanglamp die u voor ogen heeft. Met hun lampen laat u bij uw gasten een positieve indruk achter, die zij niet snel zullen vergeten. U haalt dan ook een lamp in huis die u nergens anders zult vinden!

Maak direct een afspraak en ontdek de mogelijkheden

Dankzij hun liefde voor ambacht en vakmanschap maken ze bij Kroonjuweel in Nuland al sinds 1994 zelfgemaakte lichtsculpturen voor de gehele omgeving van Rosmalen, Oss en Den Bosch. Van industriële kroonluchters voor in de woonkamer tot videlampen voor in de hal: de hanglamp van uw dromen is binnen handbereik. Ook wanneer u graag lichtadvies wenst te ontvangen omdat u gaat verbouwen of verhuizen, zit u bij hen helemaal goed. Zij zetten hun kennis graag in zodat u het beste uit uw persoonlijke situatie haalt. Bent u benieuwd naar hun atelier? Maak dan direct en afspraak. Zij bespreken dan ook graag de mogelijkheden met u voor een exclusieve hanglamp op maat.

https://www.kroonjuweel.com/