Meeting cafe
Auto's en Motoren

Rijd weer heerlijk met onderdelen voor de Traction Avant

De Citroën Traction Avant – een klassieke auto die zijn tijd ver vooruit was en aan de wieg stond van de moderne auto. Deze auto was de eerste die Citroën in serie produceerde, voorzien van een voorwielaandrijving en een zelfdragend carrosserie. Deze eigenschappen vinden we vandaag de dag nog steeds terug in de personenauto waar wij allemaal in rond rijden! Een bijkomstig voordeel van de seriële productie van de Traction Avant is het feit dat onderdelen nog steeds uitstekend vervaardigd kunnen worden. De Citroën TA wordt voornamelijk nog als trouwauto gebruikt, maar kent ook als toerwagen gretig gebruik. Het klassieke uiterlijk met zachte rondingen valt nog steeds uitstekend in de smaak!

Goed op weg met spiksplinternieuwe onderdelen

In de webshop van José Franssen kunt u onderdelen kopen voor uw Traction Avant die het Parts Industries-keurmerk toegekend hebben gekregen. Dit keurmerk waarborgt dat de bouwkwaliteit van de onderdelen niet onderdoet voor die van de originele fabrieksonderdelen, zoals getoetst aan de hand van criteria zoals materiaalkeuze, pasvorm en bescherming. Alle moderne technologische innovaties die de kwaliteit van de onderdelen verbeteren worden uiteraard wel in deze nieuwe onderdelen verwerkt. Er zijn veel verschillende onderdelen voor uw Citroën Traction Avant verkrijgbaar in de webshop van José Franssen zoals luchtfilters, banden en een uitlaat. Al deze onderdelen zijn vanzelfsprekend gemoderniseerd om mee te kunnen komen in het nieuwe rijden. Met name de staat van het luchtfilter van uw Citroën TA dient u goed in de gaten te houden en tijdig te vervangen wanneer dit nodig is. Deze houdt uw motor gezond door ervoor te zorgen dat deze het juiste mengsel van brandstof en lucht toegediend krijgt om soepel te rijden.

Bestel nu uw gewenste producten online

Wilt u graag uw klassieke Citroën van nieuwe onderdelen voorzien? Bezoek dan direct deze online shop en bekijk het brede aanbod aan opties die José Franssen u biedt. Zo leveren zij niet enkel onderdelen voor de Traction Avant, maar ook voor overige klassieke Citroën-modellen. Denkt u hierbij aan klassiekers zoals de 2CV, DS en de HY. Dit bedrijf levert kwaliteitsmaterialen voor auto-onderhoud, altijd tegen een eerlijke prijs. Zo houdt u uw geliefde Traction Avant zo lang mogelijk rijdende, zonder dat het een vermogen hoeft te kosten. Kijk snel op de website!