Meeting cafe
Auto's en Motoren

Onderhoud van alle merken bij deze autogarage in Breda

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende soorten auto’s verkrijgbaar, maar voor een goede autogarage in Breda is dit geen probleem. Van Mercedes tot Renault en van Volkswagen tot Toyota; Autobedrijf Nuitermans is een merkonafhankelijke autogarage uit Breda die elke auto voorziet van onderhoud en reparatie. Dankzij moderne diagnoseapparatuur kan nagenoeg elk voertuig compleet worden uitgelezen en kan het personeel snel aan de slag met eventuele vervangingen, reparaties of het verhelpen van problemen. Tevens kunt u ook bij dit bedrijf terecht voor het onderhoud aan bedrijfsauto’s of campers en wordt er enkel met A-merken gewerkt.

Kiest u voor groot of klein onderhoud?

Om veilig te kunnen blijven rijden en onnodige hoge kosten te voorkomen, dient een auto goed onderhouden te worden. Dit kan door middel van een kleine of een grote onderhoudsbeurt. Zo wordt bij een kleine beurt uw auto gecontroleerd op ongeveer dertig verschillende punten. Hierbij kan onder andere gedacht worden aan de ruitenwissers, verlichting en remmen. Wanneer u voor een grote beurt kiest, kan dit als uitbreiding van de kleine onderhoudsbeurt worden gezien. Hierbij worden alle belangrijke filters van de auto vervangen en de auto uitgebreid onderzocht op wel tachtig verschillende punten. Het is aan te raden deze beurten jaarlijks uit te laten voeren. Al het uitgevoerde onderhoud wordt bijgehouden in uw onderhoudsboekje. Deze dient u goed te controleren. Mocht u ooit uw auto willen verkopen, dan is het namelijk zeer belangrijk dat u dit boekje kunt tonen aan de potentiële koper.

Voorkom boetes door uw auto op tijd APK te laten keuren

Beschikt u over een voertuig? Dan is er een grote kans dat deze APK-plichtig is. Hoe vaak en wanneer u deze Algemene Periodieke Keuring precies moet laten doen, verschilt per auto. Zorg er dan ook voor dat u deze data goed in de gaten houdt. Bent u namelijk te laat en rijdt u rond zonder geldige APK? Dan kunt u een boete ontvangen van de politie of het RDW en bent u niet verzekerd tijdens een ongeval. U kunt uw auto APK laten keuren door deze ervaren autogarage in Breda.