Meeting cafe
Eten en drinken

Deze biologische cateraar in Amsterdam voorziet uw event van heerlijke gerechten

Bij het organiseren van een evenement komt een hoop kijken. Er moet een locatie geboekt worden en u moet een datum kiezen om vervolgens alle gasten uit te nodigen. Vervolgens kan de aankleding beginnen. U wilt natuurlijk dat uw gasten het naar hun zin hebben en dat er overal aan gedacht is. Dus ook de catering! Voor catering in Amsterdam-Noord gaat u naar The-Eet-team. Dit is een betrouwbare cateraar die al ruim 19 jaar ervaring heeft en al uw zorgen uit handen neemt.

De visie van deze cateraar

The-Eet-team is niet zomaar een cateraar in Amsterdam, maar zij zijn geheel biologisch. Zo zijn de  producten waar zij mee werken home-made, biologisch en op duurzame wijze geproduceerd. Het vlees is bijvoorbeeld uitsluitend scharrel of biologisch, de vis is duurzaam gekweekt en daarbij zorgen ze dat er zoveel mogelijk wordt gewerkt met seizoensproducten uit de regio. Ook proberen zij zo min mogelijk weg te gooien of over te houden.

De verschillende mogelijkheden

Wat betreft de catering is er qua mogelijkheden veel te kiezen. Zij bieden namelijk een divers aanbod met diensten! Laat hen onder andere ontbijt en lunch, hapjes, diner voor een personeelsfeest of bedrijfscatering verzorgen. Denk aan de catering van een compleet ontbijt tot tafelhapjes laat in de avond. Maar dat niet alleen. Ook bedenken en organiseren zij graag de decoratie en entertainment voor u. Wij zorgen graag voor een unieke aankleding van uw event! Hierbij is direct en persoonlijk contact met de klant het sleutelwoord.

Dit bedrijf verzorgt de catering door heel Nederland

Bent u op zoek naar een biologische cateraar in Amsterdam of daarbuiten? The-Eet-team verzorgt graag de catering op gevarieerde locaties in onder andere Amsterdam-Noord. Zelfs wanneer u een eigen locatie op het oog heeft zijn er mogelijkheden. Dit bespreken zij graag in een gesprek waarin ieders wensen worden besproken, die vervolgens vertaald worden naar een origineel en creatief voorstel op maat. Bel met deze biologische cateraar in Amsterdam om de mogelijkheden te bespreken!

https://the-eet-team.nl/