Meeting cafe
Huishoudelijk

Een mooie plissé hordeur kopen

Een plissé hordeur is de ideale oplossing om bijtende en stekende insecten buiten te houden. Deze hordeur is een innovatief ontwerp. De hordeur van plisse is een combinatie van gevouwen gaas, zeer sterke stabilisatiekoorden en een aluminium frame. De hordeur is gemaakt van aluminium en hierdoor bestand tegen praktisch alle weersomstandigheden. De nieuwe plissé hordeuren zijn zeer geschikt voor zowel binnen en buiten het huis. 

Een plisse hordeur opmeten

Een plissé hordeur is de meest gebruikte type hordeur. Voor het samenstellen van een Plissé hordeur is het belangrijk dat u de maten goed opmeet. In een aantal eenvoudige stappen heeft u de maten al opgemeten. Zorg hiervoor dat u altijd tussen de kozijnen de maten van de Plissé hordeur opmeet en meet de hoogte aan zowel de linker- als rechterkant van de plisse hordeur. Daarna meet je zowel de breedte zowel de boven- als onderkant van de plisse horren. Voer vervolgens de kleinst gemeten maat in bij de configurator om uw plissé hordeuren te bestellen Zoals u ziet kunt u zelf eenvoudig de maten van uw plissé hordeuren opmeten.

De kwaliteit van plisse hordeur

Plissé hordeuren zijn van zeer hoge kwaliteit. Ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en kunnen daardoor binnen en buiten worden gebruikt. De hordeuren van plissé zijn praktisch onderhoudsvrij. Alleen als de hordeur buiten gebruik is, wordt het aangeraden om regelmatig de ondergeleider schoon te maken. Hierdoor kunt u er zekerder van zijn dat de plissé hordeur probleemloos blijft werken. De plissé hordeuren heeft onderdelen die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. De hordeur gaat daardoor jaren mee. De plissé hordeur een echte Japanse hordeur waarbij het gaas opvouwt (plisseert) i.p.v. oprolt. De hordeur is eenvoudig te bedienen en blijft op iedere gewenste plaats in zijn stand staan. Door de speciaal ontwikkelde ketting, die als geleider dient, kan een zeer lage ondergeleider van 3 mm toegepast worden. De plissé hordeur kan aan de binnen- of buitenzijde in het kozijn worden gemonteerd. Indien plaatsing in het kozijn niet mogelijk is, kan de deur middels een speciale montageset op de dag bevestigd worden.