Meeting cafe
Image default
Huishoudelijk

Een mooie vriezer huren bij Skala

Voor ieder budget is het mogelijk om een vriezer huren bij Skala. Hier is een zeer groot assortiment te vinden aan vriezers. Maar ook ander witgoed en zelfs televisies, computers en veel meer spullen zijn hier te huren. Voordeel is dat je niet meteen een groot bedrag uit hoeft te geven, maar slecht een klein bedrag per maand. Omdat er bij dit bedrijf nu ook tweedehands producten te huur zijn, is het zelfs voor de kleine portemonnee een uitkomst. 

Een ander voordeel is dat alle spullen die hier verhuurd worden gratis thuis geleverd en eventueel aangesloten wordt. Mocht er tijdens de huurperiode iets kapot gaan, dan wordt dit ook kosteloos gemaakt. Mocht reparatie niet meer mogelijk zijn, dan wordt het betreffende apparaat vervangen voor een ander apparaat. Deze service is binnen 24 uur en valt allemaal onder het afgesloten huurcontract. 

Bekijk het aanbod van diverse artikelen 

Bij Skala is het mogelijk om diverse producten te huren. Van witgoed, tot computers en veel meer. Voordeel is dat je maar een klein bedrag per maand hoeft te betalen. Tevens krijg je gedurende de huurperiode volledige garantie, Mocht een product stuk gaan en deze kan niet meer gemaakt worden, ontvang je een vervangend product. Dat is wel een hele geruststelling. Want voor slechts een klein bedrag per maand heb je wel de volledige garantie waarop je kunt rekenen. Een goede vriezer huren bij Skala is daarom alleen maar aantrekkelijk. Niet alleen refurbished modellen zijn hier te vinden, maar ook modellen van een topmerk, zoals Bosch.

https://www.skala.nl/witgoed/vriezers