Meeting cafe
Woning en Tuin

Schakel deze hovenier uit Zundert in voor een complete service

Heeft uw tuin behoefte aan een goede, professionele onderhoudsbeurt? Schakel dan een hoveniersbedrijf, zoals Hereijgers Tuinen, in dat gespecialiseerd is in het onderhouden van tuinen. Zoekt u een specialist in de buurt van Breda, Roosendaal, Rucphen, Sprundel of net over de grens in Turnhout of Wuustwezel? Deze hovenier uit Zundert helpt u graag verder. Laat uw bomen snoeien, onkruid wieden of laat uw droomvijver realiseren. U kunt bij Hereijgers Tuinen terecht voor het laten uitvoeren van diverse werkzaamheden in uw tuin. Van het onderhouden van uw huidige tuin tot het ontwerpen en aanleggen van een compleet nieuwe tuin. Lees snel verder om te zien wat dit bedrijf voor u kan betekenen.

Een vakkundig tuinontwerp op basis van uw wensen

Het onderhouden van uw tuin kost vaak aardig wat tijd. Wanneer u niet tevreden bent met uw tuin is de kans groot dat u deze laat zoals die is en er niet veel aan doet. Door het inschakelen van deze hovenier uit Zundert, zorgt u ervoor dat u uw droomtuin krijgt geheel op basis van uw eigen wensen. Deze specialist ontwerpt en legt de tuin voor u aan. Bij het laten ontwerpen van een nieuwe tuin heeft u genoeg keus. Wat dacht u van een mooie vijver en sfeervolle verlichting in uw tuin? De mogelijkheden zijn uitgebreid. Denkt u bijvoorbeeld ook aan:

  • Kunstgras
  • Een gazon
  • Een schutting
  • Verhoogde bloembakken
  • Een vlonder
  • Beplanting

Laat een eco-vriendelijke tuin aanleggen

Dit jonge en dynamische hoveniersbedrijf is gespecialiseerd in het onderhouden, ontwerpen en aanleggen van tuinen en vijvers. Bij het uitvoeren van hun werkzaamheden doen de medewerkers van deze hovenier uit Zundert dit altijd op een ecologische manier. Dit houdt in dat zij ook aan het milieu denken bij het aanleggen van een nieuwe tuin of het onderhouden van uw tuin. Dit doen ze door het gebruik van chemische middelen terug te brengen naar 0% en constant op zoek te gaan naar alternatieve middelen. Hierdoor draagt dit hoveniersbedrijf zijn steentje bij aan een beter milieu.

https://www.hereijgers-eco-tuinen.nl/