Meeting cafe
Eten en drinken

Een ontbijt thuis bezorgen als je iets te vieren hebt

Een ontbijt thuis bezorgen is een leuke manier om jezelf of je geliefde te verwennen op een speciale dag, of gewoon zomaar. Het ontbijt is namelijk de belangrijkste maaltijd van de dag!

 

Wat voor ontbijt thuis bezorgen?

Gelukkig hoef je niet extra vroeg op te staan om een lekker ontbijt op tafel (of op bed!) te toveren, want de ontbijtservice regelt alles tot in de puntjes. Je hoeft dus zelf helemaal niets meer te doen! Je kunt verschillende soorten ontbijt thuis bezorgen. Een luxe ontbijt is bijvoorbeeld een feestelijk begin van de dag, want dan kun je genieten van allerlei luxe broodjes, verse vleeswaren, kazen en zelfs verse vis. Uiteraard mag een gekookt eitje en koffie of thee ook niet ontbreken. Of wat dacht je van een heus Frans ontbijt met verse croissants en lekkere Franse kaasjes? Ook voor feestdagen zoals Pasen, Kerstmis en Valentijnsdag kun je een uitgebreid ontbijt thuis bezorgen, want deze gelegenheden lenen zich er perfect voor om met z’n allen samen te ontbijten. En speciaal voor de kleintjes is er ook een kinderontbijt beschikbaar, dus dat wordt puur genieten met de hele familie!

 

Ultieme verwennerij

Naast de overheerlijke verse broodjes, vers seizoensfruit en jus d’orange kun je het ontbijt extra speciaal maken door bijvoorbeeld een fles champagne, een zijden rode roos of lekkere chocolaatjes bij je bestelling toe te voegen. Deze extraatjes worden dan samen met het ontbijt bezorgd door de ontbijtservice, zodat het ’s morgens meteen een feestje wordt als je de deur opendoet. Op deze manier wordt het ontbijt een ultieme verwennerij!