Meeting cafe
Woningen

Een recreatiewoning laten bouwen voor veel vakantieplezier

Wilt u graag een eigen vakantiehuis om heerlijk in te ontspannen in uw vrije tijd? Een recreatiewoning laten bouwen is voor veel mensen een droom, maar door Blommers Bouwsystemen blijft het niet bij dromen. Dit bouwbedrijf, gevestigd in Veldhoven en werkzaam door heel Nederland, kan namelijk de ideale vakantiewoning voor u realiseren, zodat uw droom uitkomt. Het bedrijf kan het bouwproject snel uitvoeren, waardoor u snel geniet van uw nieuwe huisje. Zeker een houten of prefab-recreatiewoning bouwen is zo gebeurd, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Die staat bij Blommers Bouwsystemen namelijk hoog in het vaandel.

Kies uit verschillende materialen

Als u uw recreatiewoning laat bouwen door dit bedrijf, kunt u kiezen uit verschillende soorten bouwmateriaal. Kies uit hout, steen en beton. Betonnen huizen kunnen zowel gemaakt worden met enkelwandig als dubbelwandig beton. Daarbij heeft u de keuze uit diverse gevelbedekkingen, waaronder:

  • Gemodificeerd hout
  • Thermosteen
  • Grenenhout
  • Vurenhout
  • Red Cedar

Ook een zorgwoning laten bouwen behoort tot de mogelijkheden

De experts van Blommers Bouwsystemen kunnen niet alleen een recreatiewoning voor u bouwen; een zorgwoning in uw tuin laten plaatsen is ook mogelijk. De zorg wordt steeds duurder en vaak ook onpersoonlijk. Het is daarom niet raar dat u uw ouders liever zelf de benodigde zorg geeft. Door een zorgwoning te laten bouwen in uw tuin kunt u eenvoudig mantelzorg verlenen. De Nederlandse overheid streeft ernaar om ouderen steeds langer thuis te laten wonen, waardoor u voor het bouwen van een zorgwoning geen vergunning nodig heeft. Hierdoor kan het bouwproject snel van start gaan, zodat u uw zorgbehoevende ouders snel dicht bij u heeft.

Vraag gerust vrijblijvend om meer informatie

Wilt u graag een recreatiewoning of zorgwoning laten bouwen of wilt u hier meer informatie over? Dan kunt u bij Blommers Bouwsystemen vrijblijvend informatie opvragen of langskomen bij het kantoor in Veldhoven. Maak hiervoor wel eerst een afspraak, zodat er een adviseur voor u klaar staat.