Meeting cafe
Image default
Woningen

Met isolatie maakt u uw pand in Purmerend energiezuiniger

Als uw woning of kantoorpand niet goed geïsoleerd is, leidt dat tot warmteverlies als u stookt. Hierdoor moet u langer stoken en meer gas verbruiken om de ruimtes te verwarmen. BKS Spouwisolatie in Volendam, dicht bij Purmerend, helpt u graag om uw huis of bedrijfspand energiezuiniger te maken door middel van isolatie. Zij houden hierbij graag rekening met uw wensen en de specifieke eigenschappen van uw pand. Zo kiest u uit verschillende diensten de oplossing die het beste bij uw situatie past.

Bij deze professionals profiteert u van diverse mogelijkheden

Er zijn bij deze aanbieder uit de omgeving van Purmerend verschillende diensten op het gebied van isolatie om uit te kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw gehele zakelijke pand of woning laten isoleren, maar u kunt ook kiezen voor isolatie van losse gedeeltes. Laat bijvoorbeeld enkel bodemisolatie of dakisolatie aanbrengen als de rest van uw pand al voldoende geïsoleerd is. Ook heeft u de keuze uit verschillende soorten isolatiemateriaal. Deze experts gebruiken bijvoorbeeld EPS-isolatieparels voor toegankelijke ruimtes of een klimaatvriendelijke spray op waterbasis. Is spouwmuurisolatie niet mogelijk voor uw pand? Dan denken deze specialisten met u mee over een andere oplossing, zoals een voorzetwand. Als u ook geïnteresseerd bent in andere isolatiemaatregelen, heeft u geluk. BKS is namelijk onderdeel van BKB Bouw, een allround aannemersbedrijf. Daardoor kunnen ze u nog meer energiebesparende maatregelen aanbieden. Schakel hen bijvoorbeeld in om uw ramen te laten vervangen door HR++ isolatieglas of om een duurzamere cv-ketel te laten plaatsen. Zij adviseren u graag over de beste mogelijkheden voor uw pand.

Schakel deze experts in voor isolatie

Om te voorkomen dat u veel warmte verliest en u hoge energiekosten betaalt, benadert u BKS Spouwisolatie uit Volendam. Zij zijn een aantrekkelijke partner als u isolatie wilt laten aanbrengen in Purmerend vanwege hun grote aanbod aan mogelijkheden. Bespreek uw opties door contact met ze op te nemen.