Meeting cafe
Woningen

Energiezuinig wonen met vloerisolatie van dit isolatiebedrijf

Bent u druk bezig met het verduurzamen van uw woning? Dan is vloerisolatie een uitstekende optie. Deze vorm van isolatie zorgt er in de essentie voor dat koude luchtstromen en optrekkend vocht vanuit de bodem onder uw woning geen kans meer hebben. Dat heeft een positief effect op zowel uw woon- en leefklimaat, als de stookkosten die u jaarlijks maakt. De isolatie van een vloer is niet altijd de eerste keus van bewoners, maar goede vloerisolatie is desondanks goed voor een 15% reductie van de energiekosten. Alle reden dus om deze optie te overwegen bij een isolatiebedrijf als Van de Bunt Isolatietechniek B.V.

Met vloerisolatie heeft u geen last meer van optrekkend vocht

Optrekkend vocht kan veel problemen veroorzaken binnen uw woning. De muren verkleuren en u krijgt mogelijk te maken van schade in de vorm van vochtplekken of schimmel. Dat is niet alleen erg vervelend voor de uitstraling van de woning, maar het zorgt tegelijkertijd ook voor een verminderd wooncomfort. Met adequate isolatie van de vloer neemt de kans op optrekkend vocht aanzienlijk af, waardoor uw woonklimaat een impuls krijgt. Ook koude luchtstromen komen minder, dan wel niet meer voor na de isolatie van uw vloer, waardoor u aan het vloeroppervlak geniet van warme voeten.

Geschikte materialen voor vloerisolatie

Bij de keuze voor isolatie maakt u bij voorkeur gebruik van een professioneel isolatiebedrijf. Deze bedrijven beschikken over de gewenste materialen, zoals PUR schuim, folie, glas- of steenwol en de ietwat oudere isolatieplaten. Elk van deze materialen heeft eenzelfde uitwerking op de isolatiewaarde van de vloer, maar de levensduur en consistentie kan qua details verschillen. Bij de keuze voor het juiste type materiaal kan een isolatiebedrijf u informeren over de mogelijkheden en voordelen. Van de Bunt Isolatietechniek B.V. is als bedrijf sterk gespecialiseerd in thermische isolatie. Dit isolatiebedrijf kan uw woning energiezuinig opleveren, vanaf de vloer tot aan het dak.