Meeting cafe
Woningen

Op zoek naar een brasserie in Groningen?

Bent u op zoek naar een brasserie in Groningen? Dan bent u bij De Leyhoeve aan het juiste adres. Dit is namelijk een brasserie waar u kunt lunchen, dineren of gewoon een kop thee of koffie kunt drinken. U heeft hier volop keus uit heerlijke gerechten. Denk maar eens aan een belegd broodje of tosti als lunch. Of een verse soep of maaltijdsalade. Loopt het water u al in de mond? Wacht dan maar tot u de dinerkaart ziet! Hierop staan diverse vlees- en visgerechten en zelfs speciale seizoensgebonden gerechten zijn hier te bestellen. Uiteraard staan er ook voor- en nagerechten op de kaart. Kies wat u lekker vindt en laat het u smaken!

Dit is ook een uniek verzorgingshuis

De Leyhoeve is niet alleen een brasserie, maar ook een verzorgingshuis in Groningen. En niet zomaar een verzorgingshuis, maar een met een uniek concept. Hier kunnen partners namelijk samen blijven wonen, ongeacht de hoeveelheid zorg die een van hen nodig heeft. Het paar woont samen in een luxeappartement of zorgsuite en is hier van alle gemakken voorzien. Ook kunnen ze altijd een beroep doen om de vriendelijke medewerkers. Zo kunnen ze samen genieten van hun oude dag, iets dat Toon en Heleen helaas niet konden. Dankzij hen is dit concept ontstaan. Toon en Heleen woonden namelijk tientallen jaren gelukkig samen, totdat Heleen veel zorg nodig had en niet meer thuis kon blijven. Toon’s hart brak. Hij besloot een plek te creëren waar geliefden altijd samen kunnen blijven wonen, ook als een van hen veel zorg nodig heeft. Het resultaat is dit prachtige verzorgingshuis in Groningen, waar veel senioren gelukkig samenwonen.

Reserveren of een rondleiding volgen?

Wilt u komen eten bij deze brasserie in Groningen? Dan wordt het erg op prijs gesteld als u van tevoren reserveert. Dit kan telefonisch of via de website van De Leyhoeve. Bent u geïnteresseerd in dit verzorgingshuis in Groningen? Neem dan gerust contact op met de medewerkers en vraag om meer informatie. Ook een rondleiding volgen is mogelijk. Dan ziet u zelf wat dit verzorgingshuis allemaal te bieden heeft.