Meeting cafe
Image default
Wijn

Organiseer een wijnproeverij voor thuis met de lekkerste wijnen

Bent u een echte wijnliefhebber en zoekt u een wijnhandel met de meest lekkere en exclusieve wijnen? Neem dan een kijkje op de website van Wijnhuis Oktober. Deze wijnhandel heeft een ruim assortiment wijnen van over de hele wereld. Dit bedrijf bestaat al sinds 1974 en is over de afgelopen jaren uitgegroeid tot de meest toonaangevende wijnhandel in regio Breda. U heeft bij hen dan ook de keuze uit wijnen van de beste merken. Daarnaast kunt u met hun wijnen ook een wijnproeverij voor thuis organiseren en is het zelfs mogelijk om een wijnabonnement af te sluiten. Wat wilt u nog meer?

Organiseer een wijnproeverij voor thuis

Naast het kopen van losse wijnen worden er bij Wijnhuis Oktober ook regelmatig proeverijen georganiseerd. Het is zelfs mogelijk om een wijnproeverij thuis te organiseren. Dit is altijd een leuk idee voor een gezellig avondje met familie of vrienden. U krijgt een pakket thuisgestuurd met diverse heerlijke wijnen uit diverse landen. U heeft de keuze uit verschillende pakketten wijn: Premium Streekproeverij, Premium Landproeverij en Landproeverij Plus. Naast de flessen wijn zelf krijgt u ook meer informatie meegestuurd, zodat u een echte wijnproeverij voor thuis kunt houden.

Ontdek nieuwe wijnen met een wijnabonnement

Wanneer u regelmatig nieuwe wijnen wilt proeven, is het een goed idee om een wijnabonnement af te sluiten. Ook hiervoor kunt u bij Wijnhuis Oktober terecht! U krijgt maandelijks of per kwartaal een selectie wijnen opgestuurd die met zorg zijn samengesteld door de medewerkers van dit bedrijf. Op deze manier kunt u nieuwe smaken ontdekken en uzelf laten verrassen. U heeft bij het afsluiten van een wijnabonnement verschillende opties: een klein pakket met 3 flessen, middel pakket met 6 flessen en een groot pakket met 12 flessen.

Neem contact op met deze specialist voor meer informatie

Wilt u een wijnproeverij voor thuis organiseren of een wijnabonnement afsluiten? Bekijk dan snel de website van Wijnhuis Oktober voor meer informatie. Bij vragen over de verschillende wijnen kunt u ook altijd contact opnemen. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail.