Meeting cafe
Woningen

Voor prachtige kunststof vloeren moet u naar Eindhoven

Als u net verhuisd bent of de vloer in uw huidige woning toe is aan vervanging, zoekt u waarschijnlijk naar een betrouwbare vloerenspecialist. Als u nieuwe vloeren wilt kiezen in Eindhoven gaat u daarom naar Vinylwood. Deze speciaalzaak is gevestigd aan de Hondrugslaan te Eindhoven, met een showroom waarin u een ruim assortiment aan vloeren kunt bezichtigen. U bent hier op vrijdagen en zaterdagen van harte welkom om te komen kijken naar het assortiment. Op overige weekdagen kunt u met een van hun medewerkers een afspraak in te plannen.

U vindt bij hen pvc-vloeren voor iedere toepassing

Vinylwood heeft pvc-vinylvloeren voor elke denkbare ruimte. Wilt u een nieuwe vloer leggen in uw woonkamer, slaapkamer, badkamer of kantoor? U vindt voor elke ruimte een passende vloer in hun assortiment. Zij bieden enkel hoogwaardige uit vinyl geproduceerde vloeren aan, waarmee het vormgeven van een functionele doch stijlvolle ruimte gemakkelijk wordt gemaakt. U kiest de vloer uit die aan al uw wensen en eisen voldoet, en betaalt hier nooit de hoofdprijs voor. Interesse gekregen in het voeren van een persoonlijk adviesgesprek? Een medewerker van Vinylwood komt dan graag bij u thuis langs om u uitgebreid te informeren over het assortiment en de kleurcombinaties die er allemaal mogelijk zijn. Wel zo prettig als u het moeilijk vindt om zelf een keuze te maken.

Laat de experts uw vloer leggen

Een vloer uitgekozen die u mooi vindt? Het daadwerkelijk leggen van deze vloeren wordt ook gedaan door Vinylwood in regio Eindhoven. Zij hebben de ervaring en de kennis in pacht om uw vloer nauwkeurig en snel te leggen. Zodoende wordt altijd een vaste en professionele werkwijze gehanteerd, bestaande uit drie stappen. Allereerst zal de ondergrond van uw kamer geëgaliseerd moeten worden. Daarna wordt de vloer gelijmd en gelegd. Als laatste wordt deze keurig netjes afgewerkt met plinten of een andere bescherming. Ook de vloer laten leggen door deze experts? U kunt dan altijd zeker zijn van een schitterend eindresultaat.

https://www.vinylwood.nl/