Meeting cafe
Eten en drinken

Bedrijfscatering in Amsterdam

Bedrijfscatering bestellen in Amsterdam gaat via de online webshop van cateraar Happie Delivery super eenvoudig. Bedrijfscatering is een belangrijk deel van de dag! Iedereen moet immers goed gegeten kunnen hebben, zodat de vervolgens iedereen weer vol energie door kan gaan met de order van de dag.

 

Welke bedrijfscatering kan ik allemaal bestellen?

Bij cateraar Happie Delivery kunt u terecht voor al uw bedrijfscatering in Amsterdam. Bedrijfslunches, maar ook borrelhapjes voor uw borrels, buffetten om uw gasten te voorzien van een heerlijke diner. Zelfs gehele BBQ arrangementen en cocktailbarren kunt u bestellen in de webshop van deze catering in Amsterdam.

 

Hoe gaat zo’n bestelling van bedrijfscatering?

U kiest online het de bedrijfscatering uit die u graag wilt bestellen. Plaats dit arrangement in de winkelwagen en ga vervolgens verder in de checkout. Hier kunt u aangeven op welke dag en welk tijdstip u uw catering wilt laten leveren. U kunt ook zelf uw betalingmethode kiezen. Meeste bedrijven in Amsterdam kiezen het liefste voor betaling op factuur en die optie is ook zeker bij ons mogelijk.

 

Hoe wordt de catering aangeleverd?

Wij leveren onze bedrijfscatering altijd aan in gekoelde thermoboxen inclusief ijsplaat. Natuurlijk niet als het warm moet zijn. Als u een warm buffet bijvoorbeeld bestelt dan leveren wij alles warm bij u af. Wij zetten als voor u klaar op de buffet tafel en zetten het warm in onze rechauds. U krijgt alles erbij geleverd wat u nodig heeft; borden, bestek, gerei, ezo. Alles zit al in de prijs, dus daar hoeft u niet extra voor te betalen. Als u klaar bent met uw bedrijfscatering kunt u alles vuil terugstoppen in de thermoboxxen. Wij komen alles weer ophalen wanneer u dat uitkomt én doen de afwas!

 

Kan ik ook een bedrijfscatering in Amsterdam op maat bestellen?

Jazeker, dat is geen enkel probleem. Voor sommige type catering, zoals partycatering, adviseren wij dit zelfs. Omdat het dan best een complexe opdracht is en het belangrijk is dat u al uw wensen persoonlijk heeft doorgesproken. Wij zijn bereikbaar van 09:00 uur tot 21:00 uur en dat 7 dagen in de week.