Meeting cafe
Image default
Aanbiedingen

Laat waterflessen bedrukken en voorkom gezondheidsklachten op de werkvloer

Laat waterflessen bedrukken en voorkom gezondheidsklachten op de werkvloer

We kunnen niet leven zonder water. Het is namelijk een heel groot onderdeel van onze gezondheid en voedingspatroon. Helaas drinken een heleboel mensen toch nog steeds onvoldoende water. Hierdoor kunnen een flink aantal gezondheidsklachten ontstaan wat natuurlijk niemand wilt. Deze trend is vooral zichtbaar op de werkvloer en op kantoor. Door de drukte en hectiek kan het drinken van voldoende water er nog weleens bij inschieten. Je kunt jouw werknemers stimuleren om meer te gaan drinken door een mooie waterfles aan te bieden. Je kunt deze drinkflessen van Loopper bedrukken met jouw bedrijfsnaam, slogan of logo. Wij zijn in ieder geval van mening dat bedrukte waterflessen toch wel één van de meest nuttige relatiegeschenken zijn. Ben je benieuwd waarom? Dat lees je hieronder!

 

Water is vitaal, we kunnen er niet zonder

De meeste mensen (maar liefst 94 procent) erkennen gelukkig dat het drinken van voldoende water een voornaam onderdeel is van onze gezondheid, echter drinkt  nog maar slechts 15 procent van de mensen de aangeraden hoeveelheid water: zo’n zeven tot tien glazen per dag. Dit is gebleken uit een onderzoek van Menzis uit 2019 waar in totaal 10.000 mensen aan meededen. Maar liefst 35 procent van al de ondervraagde mensen geeft aan dat zij vrijwel vaak vergeten om genoeg water te drinken. 9 procent van de ondervraagden geeft ook aan dat ze te weinig drinken, omdat ze anders te vaak naar het toilet moeten. 

Wat veel mensen niet weten is welke gezondheidsproblemen te weinig water drinken met zich mee brengt. Zo zou je last kunnen krijgen van nierproblemen of een blaasontsteking. Daarnaast wordt je bloed ook dikker en is de kans dat je bloeddruk lager wordt vrij groot. Zo worden alleen de meest vitale organen nog maar van bloed voorzien wat weer kan leiden tot vage klachten zoals hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid en concentratiestoornissen. Om deze verlaging van de bloeddruk te compenseren gaat het hart harder werken. En dat kan mogelijke hartproblemen met zich meebrengen. Water is dan ook vitaal, we kunnen er niet zonder. Door waterflessen onder je werknemers uit te delen geef je als werkgever een extra stimulans.

 

Waterflessen als reclamemiddel

De waterflessen die jij als werkgever cadeau hebt gedaan aan jouw werknemers, weten wij uit ervaring, worden vaak meegenomen naar huis of andere plekken. Zo zie je geregeld in de sportschool de waterflessen voorbij komen. Bedrukte waterflessen kunnen dan ook als een mooi reclamemiddel ingezet worden. Met een bedrukte waterfles creëer je heel gemakkelijk meer naamsbekendheid! Deze waterflessen zijn in heel veel verschillende uitvoeringen te koop. Zo kun je naast de kleur ook een logo of tekst op de waterfles laten bedrukken. Maar kun je ook uit verschillende soorten flessen kiezen, zoals een thermosfles of sportfles en weer gemaakt van allerlei soorten middelen als glas, metaal of duurzaam kunststof. Al deze waterflessen kunnen op meerdere manieren bedrukt worden. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

 

https://www.loopper.nl/