Meeting cafe
Society / Relationships

Van je rimpels af

We hebben er allemaal last van. We worden ouder en de ouderdom tekens verschijnen op onze lichaam. We willen dit zo snel mogelijk tegengaan natuurlijk. We willen eruit zien zoals we ons voelen. En als we ons gewoon nog jong en fit voelen willen we er ook graag zo uitzien. Hoe we ons voelen over ons uiterlijk heeft daarnaast ook heel veel invloed op onze uitstraling. We willen gewoon zelfverzekerd door het leven kunnen. Dit kan alleen als we ons lekker in ons vel voelen. Door te blijven sporten en gezonde voeding kunnen we er nog voor zorgen dat we er nog lekker fit uitzien. Om iets tegen die rimpels te doen, dat is weer een ander verhaal. Gelukkig kunnen we rimpels verwijderen zonder operatie en zijn er verschillende dingen die we hieraan kunnen doen.

Rimpels voorkomen is natuurlijk heel vaak veel beter dan verwijderen. Rimpels voorkomen kun je doen door middel van je huid goed te verzorgen. Je huid goed verzorgen kan door elke dag een goede zonnebrandcrème op te doen. Vaak worden rimpels veroorzaakt omdat we veel in contact staan met de zon. De UV straling van de zon zorgt ervoor dat we snellere rimpels krijgen. Daarnaast helpt het ook om gebruik te maken van natuurlijke producten voor je gezicht. Te vaak wordt er gebruik gemaakt van agressieve producten voor ons gezicht. Dit zorgt ervoor dat je huid heel erg uitdroogt. Het is belangrijk om hier gewoon natuurlijke producten voor te gebruiken. Ook voeding kan grote invloed hebben in hoeverre er rimpels zullen verschijnen om ons gezicht. Het is belangrijk om voedsel te eten met veel antioxidanten.

Wanneer je al last hebt van rimpels kun je deze rimpels verwijderen zonder operatie, namelijk door middel van een liquid facelift. Dit zijn fillers die worden gebruikt om je huid weer rimpelvrij te maken en worden net onder je huid geïnjecteerd.

http://faceland.nl