Meeting cafe
Society / Relationships

Vitaliteit medewerkers

Resultaten van een onderneming hangen in grote mate af van het presteren van het personeel. Eén van de belangrijkste factoren die het presteren van werknemers beïnvloedt is de vitaliteit van werknemers. Vitale werknemers zitten namelijk goed in hun vel, zowel zakelijk als privé. Zijn bevlogen werknemers en zitten actief hun werkzaamheden te vervullen. Een organisatie heeft er dus alle belang bij haar medewerkers zo vitaal mogelijk te maken.

Vitaliteit medewerkers Maar hoe meet je nu de vitaliteit van medewerkers en nog belangrijker hoe verbeter je die? Er zijn verschillende HRD-bureaus die zich erop focussen om het personeelsbestand vitaler te maken. Carrièrepoort is één zon bureau. Zij hebben verschillende interventies ontwikkelt om dit te bewerkstelligen. De kern van haar werkzaamheden wat betreft vitaliteit zijn het meetbaar maken om er vervolgens interventies aan te koppelen.

Het meetbaar maken van de vitaliteit van medewerkers in combinatie met de organisatie zelf doet zij door middel van de VitaliteitsAPK. Dit valt het best te vergelijken met een medewerkersonderzoek, maar dan uitgebreider en meer. De resultaten van dit onderzoek laten zien hoe vitaal de werknemers en organisatie te samen zijn. De vitaliteit van werknemers is een niet te overschatten graadmeter om het succes van een organisatie te bepalen.

Zodra de resultaten bekend zijn, worden deze uitvoerig en toch compact aan het Management team gepresenteerd. Er zullen door Carrièrepoort gelijk allerlei interventies voorgesteld worden welke toepassing hebben op de uitslagen van het onderzoek. De onderneming is uiteraard niet verplicht om met Carrièrepoort in zee te gaan voor de vervolg interventies, de vitaliteit medewerkers mag ook door een externe partij verzorgd worden al dan niet van toepassing.

Bent u geïnteresseerd in de precieze toepassingen van het onderzoek of überhaupt het verbeteren van de vitaliteit van werknemers? Neem dan contact op met Carrièrepoort voor vrijblijvend advies. Carrièrepoort is te bereiken op 010 – 785 71 78.

http://www.carrierepoort.nl