Meeting cafe
Society / Relationships

Woningfotografie door Vastgoed Foto en Video

Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten woningfotografie. Denk hierbij aan fotografie voor makelaars, 3D-fotografie en hoogtefotografie. Met onze foto’s maakt u als makelaar een verpletterende eerste indruk op uw bezoekers! 

Woningfotografie voor makelaars

Voor makelaars is onze woningfotografie een uitkomst. Wij werken met foto’s die woningen op een interactieve manier laten zien. Door 360 graden foto’s kunnen potentiële kopers de gehele woning vanaf hun tablet of smartphone bekijken. Bij deze foto’s is het mogelijk om vanuit diverse standpunten 360 graden in de rondte te kijken (bekijk deze woningfotografie). Zo krijgen potentiële kopers een beter beeld van de woning voordat ze de woning bezoeken en dit leidt tot serieuze aanvragen van geïnteresseerden. 

Hoogtefotografie

Het is bij ons ook mogelijk om woningen te fotograferen met een hoogtestatief. Hierdoor kunt u de gehele woning en de directe omgeving in beeld brengen. Op die manier krijgen potentiële kopers nog meer informatie over de woning en valt u beter op tussen het overige woningaanbod. Wilt u echt alle hoeken van de woning vastleggen? Denk dan eens aan dronefotografie. Hierbij worden het huis en de omgeving in één beeld samengebracht. Dit geeft een adembenemend resultaat en een prachtig perspectief. Deze vorm van fotografie is vooral aan te raden bij huizen waarbij de omgeving de waarde van het te verkopen object groter maakt. 

Over ons

Bij Vastgoed Foto en Video bent u verzekerd van fotografie en video’s van de beste kwaliteit. Wij zijn een bedrijf dat bestaat uit een klein team. Dit zorgt ervoor dat wij goed en snel kunnen schakelen tussen verschillende opdrachten. Wanneer u bij ons een opdracht plaatst, plannen wij vaak al dezelfde week een afspraak bij u op locatie. De levering van onze foto’s is binnen 48 uur en wij zetten de wensen en eisen van u en uw makelaarskantoor centraal. Wilt u meer informatie over al onze diensten en fotografie vormen? Kijk dan eens op onze website. Hier kunt u ook vrijblijvend een contactformulier invullen om meer te weten te komen over alle mogelijkheden voor uw makelaarskantoor. U kunt ons ook bellen voor meer informatie over de kosten.