Meeting cafe
Society / Relationships

Babykleding

Jut en Juul heeft een rijk assortiment aan babykleding, babyslofjes en nog veel meer. De eigenaren van Jut en Juul hebben een jarenlange ervaring in het selecteren van producten voor jonge kinderen. Zo kiezen zij de kleren uit op kwaliteit, maar ook op uiterlijk. De kleertjes moeten binnen de visie van Jut en Juul passen; lief en stoer. Alle spullen die zij aanbieden zijn hierdoor hip en trendy, waardoor je baby er goed zal uitzien.

 

Unisex babykleding

Jut en Juul heeft verschillende categorieën; producten voor meisjes, voor jongens en unisex babykleding. Daarnaast worden er verschillende types babyslofjes en zonnebrillen aangeboden. Ook is er een babykleertjes sale. Bij de babykleertjes sale kun je zowel meisjes, jongens als unisex babykleding krijgen voor de helft van de prijs.

 

Organisch katoen

Bijna alle babykleding van Jut en Juul is gemaakt van organisch katoen. Dit impliceert dat de kleding op een goede manier is gemaakt, maar ook erg lekker zit. Je kan je kind dus gerust de hele dag laten spelen in de kleren van Jut en Juul. Er zijn rompers en truien, maar ook mutsen en skipakken. Je kan dus voor elke situatie terecht bij Jut en Juul. Het is voor een baby erg belangrijk om warme en goed beschermde voeten te hebben. Daarom zijn er ook vele soorten babyslofjes, die veilig zijn en de voeten lekker comfortabel warm houden. De baby slofjes hebben bijna allemaal een antislip zool. Hierdoor kan je baby lekker kruipen en lopen met de baby slofjes aan, zonder uit te glijden. Ook zijn er vele sokken met leuke patroontjes. Uv straling kan erg slecht zijn voor jonge kinderen. Om de ogen te beschermen, biedt Jut en Juul ook vele zonnebrillen aan. Deze zijn speciaal gemaakt voor baby’s, waardoor ze goed blijven zitten.

 

Bekijk alle babykleding!

Om goed voorzien te zijn van alle nodige babykleding kun je dus het beste naar Jut en Juul gaan. Voor mensen met zowel een hoog als een laag budget is er genoeg keuze aan kwalitatieve producten. Iedereen is welkom om de babykleertjes sale en de andere categorieën te bekijken. Ga dus snel langs en bekijk alle babykleding en baby slofjes die ze aanbieden.

 

https://www.jutenjuul.nl/