Meeting cafe
Zakelijke dienstverlening

Een uniek hotelconcept op basis van uw wensen en eisen

Het interieur van hotelkamers is een sfeerbepalend element. U wilt natuurlijk dat uw gasten zich meteen thuis voelen zodra ze binnenstappen. Een uniek hotelconcept creëren is dan de oplossing. Vertaal een hotelconcept naar een uniek eindresultaat op basis van uw wensen en eisen door Sutherland Design in te schakelen.

De specialist in hotelinrichting

Zorg dat uw hotelconcept is afgestemd op uw doelgroep, ideeën en wensen en ga in zee met deze specialist in hotelinrichtingen. Of u nu particulieren of zakenlui wilt aantrekken in uw hotel, de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar één ding is zeker: voor uw hotelinrichting gaan zij zeer precies te werk. Er wordt een planning opgesteld waardoor u nooit voor ongewenste verassingen komt te staan. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Laat uw ideeën tot leven komen

Wenst u graag een luxe interieur of wilt u het modern hebben? Bij Sutherland Design zien ze het als een uitdaging om de wensen en voorkeuren die u koestert door te voeren in het uiteindelijke luxe interieur design. Daarbij wordt er altijd maatwerk geboden. Alleen dan is het mogelijk om het interieur uitstekend op elkaar af te stemmen. Tijdens het uitwerken van het hotelconcept nemen zij een coördinerende rol op zich en houden ze tijdens het proces intensief contact met alle betrokkenen. Zo geniet u van een eindresultaat dat net zo perfect is als het ontwerp. Schakelt u de hulp in van deze specialist? Dan heeft u een ware investering voor uw hotel op de korte, maar vooral ook lange termijn.

Vraag een persoonlijk gesprek aan

De interieurdesigners van dit bedrijf vertellen u in een persoonlijk gesprek graag meer over de mogelijkheden. Dan wordt er samen gekeken naar wat deze specialist voor u kan betekenen. Ga samen met hen op zoek naar de stijl van uw hotel om daar een passend design qua inrichting aan te verbinden. Vraag direct een persoonlijk gesprek aan om uw hotelconcept te bespreken!

https://www.sutherlanddesign.nl/