Meeting cafe
Woning en Tuin

Houten vloeren laten verplaatsen door een professional

Soms gebeurt het dat u de inrichting van uw woning helemaal wilt omgooien. Wellicht wilt u de houten vloeren van de woonkamer verdelen over de slaapkamers om daar een meer luxueuze uitstraling te krijgen. Wat de reden ook is dat uw de houten vloeren in uw woning wilt verplaatsen, vaak is het met dit soort projecten aan te raden om samen te werken met een expert op het gebied van vloeren leggen. Het lijkt namelijk een eenvoudige klus, maar een klein foutje kan in dit geval zeer grote gevolgen hebben.

Welke werkzaamheden zijn nodig bij het verplaatsen van een houten vloer?

Klitsie Parketvloeren uit Wormerveer helpt huiseigenaren uit de regio Zaandam met het verplaatsen van houten vloeren of geeft deskundig advies indien dit gewenst is. Vaak zijn de houten vloeren namelijk ook aan wat onderhoud toe, waar deze specialist u ook bij kan helpen. Dankzij intensieve schuurwerkzaamheden wordt al het hardnekkige vuil en beschadigingen verwijderd, waardoor de houten vloeren eruit zien als nieuw wanneer deze in de andere ruimte opnieuw worden geplaatst. Na de reinigingswerkzaamheden worden de vloeren bovendien ook weer opnieuw gecoat, waardoor deze extra bescherming krijgen tegen het schuiven van meubels of het morsen van vloeistoffen. Het verplaatsen van houten vloeren wordt door de vloerexperts van Klitsie Parketvloeren goed uitgedacht zodat uw vloer altijd op de mooiste wijze wordt gelegd. Wilt u bijvoorbeeld een ander legpatroon met uw parketplanken leggen? Deze specialisten kunnen u adviseren over de meest geschikte legpatronen en het optisch vergroten van uw ruimtes.

Vertrouw op servicegerichte dienstverlening van deze expert

Voor iedereen in de wijde regio van Zaandam is Klitsie Parketvloeren in Wormerveer hét adres voor de aanschaf, het onderhoud, het verplaatsen én de renovatie van houten vloeren. Wat uw interieurwensen ook zijn, deze professional helpt u om het totaalplaatje te realiseren dankzij servicegerichte dienstverlening.

 

https://klitsieparketvloeren.nl/