Meetingcafe

Loopbaanbegeleiding Utrecht kan nu online

Loop je vast in je werk of doe je werk waar je niet echt gelukkig van wordt? Of sta je juist op een kruispunt en weet je niet welke kant je op wilt met je carrière. De loopbaanbegeleiding in Utrecht kan je helpen om hierin sturing te geven, balans te vinden tussen werk en prive. De loopbaanbegeleiding Utrecht helpt je om te uit te vinden wat het is dat je het dagelijks leven doet waar je gelukkig van wordt.

Wanneer maak je gebruik van een loopbaanbegeleiding?

Werk je momenteel ergens en lukt het je nog niet om het beste van jezelf te laten zien? Ben je benieuwd of het starten van een onderneming iets voor je is? Of misschien heeft er een reorganisatie plaatsgevonden en is je baan weggevallen? Of word je niet gelukkig van het werk dat je uitvoer? Voor al die vragen en het zoeken van antwoorden kan loopbaanbegeleiding Utrecht heel handig zijn.

Wat doe je tijdens loopbaanbegeleiding

Kies je voor loopbaanbegeleiding Utrecht? Dan kijken we samen naar de oorzaak van je twijfels over je loopbaan. Wat zijn de pijnpunten en obstakels waar je tegenaan loopt? Waarom ben je ongelukkig over je werk? Wat geeft je energie en zorgt er voor dat je positiever wordt? Loopbaanbegeleiding Utrecht kan je helpen om daar antwoorden op te vinden en geeft nieuwe inzichten om ervoor zorgen dat je jouw plezier in je huidige loopbaan hervindt. Een ander onderdeel van de loopbaanbegeleiding in Utrecht is de talententest. Met deze test krijg je inzichten over waar je talenten liggen. Wat zijn je sterke kanten, wat zijn je talenten. De talententest geef inzicht hierover en laat zien hoe je je talenten kan inzetten. Misschien is dat in huidige werk en misschien is het beter om je talenten op een andere plaats in te zetten. Loopbaanbegeleiding Utrecht zorgt er in ieder geval voor dat je je talenten kunt inzetten en de beste keuze maakt op gebied van werk waar jij gelukkig van wordt.