Meeting cafe
Image default
Aanbiedingen

Zorgverzekering kiezen 2020

Weet u al welke zorgverzekering u wilt voor volgend jaar? Als uw huidige zorgverzekering nog steeds voldoet, dan kunt u deze behouden. Zijn er dingen veranderd in uw situatie of gezondheid? Dan kunt u beter een andere zorgverzekering kiezen voor 2020. Een goede zorgverzekeraar biedt een ruime keuze in aanvullende verzekeringen, een betaalbare premie en uitstekende klantenservice. Salland voldoet aan al deze eisen. Wij zijn een regionale zorgverzekeraar voor iedereen uit de provincie Overijssel en Gelderland en zetten ons 100% in voor zorg van hoge kwaliteit in deze omgeving.

Salland zorgverzekering premie

De premie die u betaalt voor uw zorgverzekering verandert jaarlijks. Door de regering wordt ieder jaar opnieuw de inhoud van de basisverzekering vastgesteld en aan de hand hiervan bepaalt de zorgverzekeraar de premie. Bij Salland doen we er alles aan om deze scherp te houden. Het is voor iedereen belangrijk om goede zorg te kunnen ontvangen en daarom heeft iedereen recht op een gelijke premie. U kunt bij ons rekenen op uitstekende zorg en ruime vergoedingen, ongeacht uw leeftijd of gezondheid. De zorgverzekering premie voor 2020 die u bij Salland zal gaan betalen, kunt u binnenkort berekenen op onze website.

Goede aanvullende verzekering 

Heeft u voldoende aan een basis zorgverzekering, of kunt u wel wat extra vergoedingen gebruiken? Bij Salland heeft u de keuze uit vier aanvullende verzekeringen die u kunt afsluiten naast uw basisverzekering. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een vergoeding ontvangen voor een bril of contactlenzen, specifieke hulpmiddelen, of behandelingen zoals oefentherapie. De aanvullende verzekering kunt u kiezen aan de hand van de zorg waarvan u gebruik maakt. Er zijn bij Salland vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Weet u niet precies wat voor u de beste keuze is? Gebruik dan de handige vergelijktool. Liever een persoonlijk gesprek? Geen probleem, wij helpen u graag.  

https://www.salland.nl/