Meeting cafe
Society / Relationships

Op zoek naar een mediator in de omgeving van Wageningen?

Als u op zoek bent naar een mediator in de omgeving van Wageningen, zoek dan niet verder. Wij het de gespecialiseerde bureau voor echtscheidingen. Scheiden is iets dat nooit leuk is, maar dat het niet leuk is, hoeft niet te betekenen dat het lang hoeft te duren. Als de beslissing is genomen om te scheiden, zit het moeilijkste gedeelte er al op. Wij doen er alles aan om het scheidingsproces zo goed mogelijk te laten verlopen. Scheiden is al lastig genoeg en wij willen het zo makkelijk mogelijk voor u maken, door veel werk uit uw handen te nemen.

Mediator in Wageningen werkwijze

Als de gespecialiseerde mediator in de omgeving van Wageningen, hebben wij een speciale werkwijze opgezet. Deze werkwijze heeft zich in het verleden meerdere keren bewezen. De stappen gaan als volgt: inventarisatie, afspraken over de kinderen, verdeling vermogen, alimentatie berekenen en het pensioen. Als er een akkoord is op al deze punten wordt er een document getekend. De getekende documenten worden met een verzoekschrift ingediend bij de rechtbank. U wordt uiteraard op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen door de mediator (ik) als er iets te melden valt. Wij vinden het belangrijkste dat de kinderen de scheiding op een goede manier kunnen verwerken. Zij hebben het immers het zwaarste. Ze kunnen het gevoel krijgen dat ze moeten kiezen tussen mama en papa en wij doen er alles aan om de kinderen niet dat gevoel te geven. Mijn motto is dan ook het kind komt eerst.

Mediator in de omgeving Wageningen met ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring als mediator in de omgeving van Wageningen. De kosten van mij als mediator verschilt sterk. Dat is erg afhankelijk van wat er allemaal moet worden geregeld en of er over veel zaken al overeenstemming is. Een eigen bedrijf of huwelijkse voorwaarden kunnen een echtscheiding behoorlijk complex maken wat kostenverhogend werkt. Indien er weinig geregeld hoeft te worden kunnen de kosten lager uitvallen en kan het hele traject u per persoon nog geen €700 kosten. Wat de kosten ook zijn, ik doe er alles aan om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Kijk voor meer informatie op www.in2mediation.nl