Meeting cafe
Society / Relationships

Voor ieder feestje een frisse coupe

Wanneer je naar een feestje gaat, moet je er uiteraard fris en fruitig uitzien. Je trekt de mooiste jurk uit de kast en staat een uur voor de spiegel om de make-up perfect aan te brengen op je ogen. Als je gezicht helemaal mooi gemaakt is, kun je beginnen met het doen van je haar. Even proberen om een lok haar naar de andere kant te doen, het haar in een staart of een paar plukjes ronddraaien en vastzetten met schuifspeldjes en een gave bloem. Hoewel het lijkt alsof je inmiddels al twintig verschillende kapsels uitgeprobeerd hebt, is het het allemaal niet geworden. Uiteindelijk steek je het toch maar gewoon zo op als je het altijd gedaan hebt, waarna je toch ietwat teleurgesteld naar het feestje vertrekt.

Wil jij altijd voorbereid zijn op een feestje? Wees je dan verzekerd van een verbluffend kapsel. Geniet van een frisse coupe en straal de hele avond als je nog nooit eerder gedaan hebt. Wie wil dat nou niet? Laat je verrassen door OneKappers! Onze kappers in delft zorgen ervoor dat jij je helemaal op je gemak voelt bij ons en dat er aan het einde van de behandeling voldaan is aan jouw wensen. Samen nemen we door wat jij voor ogen hebt en hoe we dat het beste kunnen bereiken. Wij doen dit voor het wassen van het haar, zodat wij precies weten hoe je haar zal vallen na de knipbeurt. Ook hoef je je geen zorgen te maken over het feit dat jij je haar misschien niet exact hetzelfde kan doen als wij gedaan hebben tijdens de behandeling, want wij garanderen dat jij het ook perfect in model kan brengen.

Onze kapsalon in delft staat klaar voor iedereen die zijn haar met zorg behandeld wil hebben. Wij denken mee met jou en zorgen voor het beste resultaat!

https://www.onekappers.nl/