Meeting cafe
Society / Relationships

Wat is Sleep, park and fly bij Schiphol?

Voor mensen die altijd een lange afstand moeten afleggen als ze naar Schiphol rijden of die een vroege vlucht hebben, kan reizen dan behoorlijk vermoeiend en stressvol zijn. Gelukkig is er een oplossing om dit alles te kunnen voorkomen.

Sleep, park en fly houdt in dat je zonder stress op reis kan gaan. Je kunt overnachten bij één van de hotels die deel uitmaken van deze deal en die niet ver van Schiphol liggen. Als je ’s morgens vroeg een vlucht heb, kun je een kamer boeken, lekker de nacht daar doorbengen en de volgende ochtend fris opstaan en ready zijn voor je vlucht. Nog een voordeel van dit is dat je gratis mag parkeren. Ook wordt je met een shuttle bus gebracht naar de terminaal en als je terug bent wordt je teruggebracht naar ’t hotel.

De prijzen van elk hotel variëren en zo ook de aanbiedingen. Bij sommige kun je ook gebruik maken van de gym of zwembad. Elk hotel beschikt over een maximaal aantal dagen dat je gratis kan parkeren. Als je langer op reis zult zijn dan moet je voor de rest van de dagen moeten betalen. Je kunt alles online reserveren.

Er zijn genoeg luxe hotels waaruit je kunt kiezen en dus ook verschillende deals. Genoeg keus om eentje te vinden die jou het meest aanspreekt. Dus voor je gemak maak dan reservering en maak gebruik van de Sleep, park and fly Schiphol airport service. Je zult er geen spijt van krijgen.