Meeting cafe
Society / Relationships

Advocaat in Ede nodig?

Bent u op zoek naar een advocaat in Ede? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want u heeft het advocatenkantoor gevonden die u nodig heeft. Wij zijn Vallei Advocaten en Mediators, uw advocaat in Ede. Op veel verschillende gebieden van recht kunnen wij u van dienst zijn, omdat onze mensen in heel veel takken van recht gespecialiseerd zijn. Zo kunnen we er zeker van zijn dat we onze klanten het beste kunnen helpen. Door veelzijdig te zijn, weten we zeker dat we zo goed als iedereen kunnen helpen die bij ons aan komt kloppen met juridische problemen. Wij staan voor u klaar, voor welk probleem dan ook. 

Advocaat in Ede, met veel expertises

Als advocaat in Ede hebben we veel expertises in recht, dus we zijn in staat u in heel veel gevallen te helpen. We hebben mensen met expertise in personen en familierecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht en mediatie. Dit betekent dat we niet alleen u kunnen helpen met juridische problemen in heel veel verschillende velden, maar we kunnen ook helpen in het oplossen van problemen waar juridische stappen niet eens nodig zijn. Mediatie vult onze portfolio goed aan. Op deze manier zijn we compleet in staat om waar dan ook onze klanten van dienst te zijn. 

Expertise in personen en familierecht

Met onze deskundigheid in personen en familierecht is er behoefte aan een advocaat die weet wat hij of zij doet. Onze advocaten en mediators staan u bij in alle kwesties die te maken hebben met personen en familierecht zoals echtscheiding, alimentatie en omgangsregelingen. Wij begrijpen dat juridische kwesties altijd erg gevoelig liggen, daarom helpen onze mediatoren om duurzame oplossingen te zoeken. 

Expertise in arbeidsrecht

Wat betreft arbeidsrecht zijn de juridische kwesties vaak veelzijdig, omdat er heel veel dingen vallen onder arbeidsrecht. Dit kan gaan van het opstellen van arbeidsovereenkomsten, tot het aanpassen van voorwaarden of het afscheid nemen van een werknemer. Ongeacht de kwestie of het probleem, Vallei advocaten en mediators staan u bij. Wij hebben zeer veel ervaring in zowel individueel en collectief arbeidsrecht. Wanneer u het niet zeker weet, neem gewoon contact op.