Meeting cafe
Society / Relationships

Een mediator zoeken uit Den Helder die ons gezin kon helpen

Samen met het gezin zijn we op zoek gegaan naar een mediator uit de omgeving van Den Helder om ons te helpen. Sinds mijn man en ik gescheiden zijn, zijn de kinderen erg afstandelijk tegen ons en willen ze niks meer vertellen. Wij als ouders hebben een goede scheiding gehad en hebben nooit ruzie gehad, daarom snapten we niet waarom de kinderen soms raar reageren tegenover ons. Hierdoor wilden we meer antwoorden op en zochten we een mediator voor het hele gezin.

Een mediator uit Den Helder die gespecialiseerd is in familiemediation

We hadden dus een speciale mediator in Den Helder nodig die voor de kinderen er kon zijn en ons als ouders advies kon geven. Dat bleek moeilijker dan we dachten, want de meeste mediators waren alleen voor kinderen of alleen voor ouders. Bovendien kwamen we steeds bij mediators terecht die niet diep genoeg op het probleem ging en dat vonden we erg jammer. Na een paar kennismakingsgesprekken hadden we eindelijk eentje die wel de tijd nam om alles goed door te nemen wat er aan de hand was en wat ze voor ons kon doen. De kinderen zeiden nu ook voor het eerst wat ze van de sessie vonden met de mediator en we hebben meteen paar erbij gedaan, omdat we zagen dat het hielp.

Stap voor stap de goede kant op

We zijn nu met z’n alle een paar sessies verder en alles gaat zeker de goede kant op. De kinderen hebben nu een aparte mediator waar ze mee kunnen praten en dat vinden wij erg fijn. Zelf merken we gewoon dat ze wat meer open zijn tegenover ons en eerlijk zijn in gevoelens die ze hebben. Dit was echt super en we zullen nog even door blijven gaan met de familie mediation bij Trust Mediation. Want zij doen hun werk erg goed en pakken dit professioneel aan.

Probeer het zelf!

Wilt u ook mediation proberen? Dan bent u bij Trust Mediation aan het juiste adres! Bekijk de website van Trust Mediation voor meer informatie over wat voor mediation zij allemaal aanbieden en nog veel meer.