Meeting cafe
Image default
Eten en drinken

De 5 leukste cadeaus voor bierliefhebbers

Er zijn vast veel mensen in jouw omgeving die van bier houden. Wanneer je met een verjaardag of een andere feestdag diegene blij wil maken, dan is de kans groot dat je met een biertje aan komt. Maar, waar houdt die persoon van? En wat voor opties zijn er allemaal om cadeau te doen? In dit artikel willen wij van Brouwerij Eleven je graag 5 ideeën geven waar je een bierliefhebber blij mee kunt maken. 

 

  1. Bierpakketten

Dankzij de stijgende populariteit van speciaal bier worden bierpakketten steeds bekender. Een bierpakket is een leuk cadeau om te krijgen en om te geven. In het proefpakket van Brouwerij Eleven vind je zes verschillende bieren en een glas. Qua smaken kan er van alles in zitten. We hebben bijvoorbeeld de stevig gehopte bieren, zoals de IPA en NEIPA, maar ook bieren met een wat meer bittere afdronk, zoals een pikzwarte Stout. Omdat iedere bierliefhebber weer een andere voorkeur heeft qua smaak weet je hiermee zeker dat je hiermee goed zit. Elk pakket is weer anders, waardoor je zelf ook steeds weer verrast wordt. 

 

  1. Borrelpakket

Dit luxe borrelpakket zit vol met bijzondere speciaalbieren en snacks die we persoonlijk samengesteld hebben. Ideaal om mee te nemen voor tijdens een picknick of BBQ. In het pakket zitten twee glazen, een glas nootjes en een gedroogde (biologische) worst. Voor jouw vegetarische vrienden kun je er ook voor kiezen om de worst te vervangen voor een heerlijk stuk borrelkaas. Het enige wat zij nog hoeven te regelen is een kleedje en dan is een gezellige middag in het park gegarandeerd. In het borrelpakket zitten verschillende speciaalbieren met elk een andere verrassende smaak en karakter. 

 

  1. Bierglas

Op zoek naar een wat kleiner cadeau waar je een bierliefhebber blij mee kunt maken? Kijk dan eens naar een mooi bierglas. Bij Brouwerij Eleven hebben we stijlvolle bierglazen die perfect zijn om een lekker bier in te schenken. Onze speciaalbieren drinken het lekkerste in een glas wat daarvoor geschikt is. Wanneer je een bierglas via onze webshop bestelt verpakken wij deze zorgvuldig en bezorgen we ze door heel Nederland bij je thuis. 

 

  1. Geschenkflessen (75 cl)

Deze grote bierflessen zijn speciaal voor de feestdagen gebrouwen. Je vindt in onze webshop bijvoorbeeld de Franse ‘Bière de Garde’. Een sterke Pale Ale die ook wat kenmerken heeft van een Saison. Daarnaast hebben we ook nog een fles van 75 cl die ‘Quadrupel’ heet. Dit bier kenmerkt zich door het zware, donkere en volmoutige karakter. De alcohol warmende smaak is ideaal om de wintermaanden door te komen en dus een leuke fles om cadeau te doen tijdens de feestdagen in de winter. 

 

  1. Specials

Tot slot hebben we ook nog wat bieren in ons vast assortiment die niet voor iedereen weggelegd zijn. De specials brengen we vaak één keer uit. Het zijn smaken voor de bierliefhebber die wel van een uitdaging houdt. Zo vind je bijvoorbeeld in deze lijn de Brett bieren of een Barrel Aged Dikke Stout. Met deze verschillende smaken willen we laten zien wat we kunnen en wat we leuk vinden om te doen.