Meeting cafe
Society / Relationships

Videograaf voor een bruiloft

Je trouwdag is natuurlijk de mooiste dag van je leven, je bruiloft moet dan vereeuwigd worden op film door een videograaf (klik hier voor de website). Uiteraard is het eenvoudiger en goedkoper om dit klusje uit te besteden aan een vriend, kennis of familielid, maar de kwaliteit van de filmpjes leidt er vaak onder. Een trouwfilm waarbij de bruiloft gefilmd is door een videograaf is altijd visueel aantrekkelijker en een betere vereeuwiging van de mooiste dag van je leven. Een videograaf zorgt ervoor dat de complete bruiloft later als een film terug te kijken is, met scènes die een mooie compositie hebben en haarscherp videobeeld.

Over Arthur Huizinga, videograaf van bruiloften

Ik ben Arthur Huizinga, en ik werk als videograaf voor het vastleggen van bruiloften. Zelf ben ik getrouwd, dus ik weet hoe belangrijk de dag van de bruiloft is, en dat je er een videograaf voor nodig hebt. Inmiddels ben ik de trotse vader van twee zoons en een dochter. Ik werk al sinds 2007 als videograaf op bruiloften, en heb daarom ruime ervaring in het vastleggen van deze bijzondere dagen uit je leven. Vroeger monteerde ik nog met een videorecorder en een cassettedeck, maar dat is tegenwoordig wel anders! Als je mij op de website bezoekt, zal je zien dat alle trouwfilms die ik heb gemaakt als videograaf van bruiloften professioneel gemonteerd zijn. Er staan een aantal trouwfilms als voorbeelden op de website, zoals de trouwfilm van Denise en Mark, de trouwfilm van Diana en Jeffrey en de trouwfilm van Lineke en Mels.

Tarieven

Als je de beslissing neemt om mij als videograaf van jouw bruiloft in te huren, zijn er drie pakketten waaruit je kunt kiezen. In alle pakketten heb je vrije muziekkeuze, krijg je natuurlijk een trouwvideo en is de levertijd van de trouwfilm 4 weken. Bij pakket 2 krijg je in plaats van 7 uur, 9 uur aan film uren en bij pakket 3 krijg je 12 uren aan filmuren. Verder zitten er in pakket 2 en 3 een trouwclip en wordt de volledige ceremonie door de videograaf gedocumenteerd. De pakketten zijn te koop vanaf €895,-. Kijk op onze website www.artvideo.nl voor meer informatie.