Meeting cafe
Image default
Aanbiedingen

Keramisch parket tegen scherpe prijzen bij Regge Tegels & Vloeren

Keramisch parket is de populairste vloer van dit moment. De rustieke stijl, natuurlijke uitstraling en de levensechte houtlook die keramisch parket kenmerken dragen hier allemaal aan bij. Regge Tegels & Vloeren is specialist in keramisch parket en adviseert dan ook graag bij deze beste keus voor deze vloer! 

 

Waarom is keramisch parket zo populair? 

Zoals eerder al gezegd heeft keramisch parket een rustieke stijl, natuurlijke uitstraling en door de moderne productietechnologieën een levensechte houtlook. Met deze eigenschappen wordt met keramisch parket overal in huis een landelijke en natuurgetrouwe aangebracht. 

Naast de uiterlijke kenmerken wordt ook vaak voor keramisch parket gekozen vanwege de voordelen van het keramisch materiaal. Keramiek is kleur, kras en slijtvast en zeer onderhoudsarm. Hierdoor kan er gerust eens iets vallen op een keramisch parket vloer zonder dat de vloer beschadigt of dat er vlekken in de vloer trekken! Dit zijn voordelen die een ‘echte’ houten vloer niet heeft. Echter heeft keramisch parket wel alle kenmerken en details die echt hout ook heeft. Keramisch parket is dus de beste keuze voor wie een houten look in huis wil. 

 

A-kwaliteit keramisch parket bij Regge Tegels & Vloeren

Het assortiment aan keramisch parket bij Regge Tegels & Vloeren bestaat uit enkel hoogwaardig keramiek van A-kwaliteit merken uit voornamelijk Italië en Spanje. De producenten van keramiek uit deze landen staan bekend als de beste van de wereld. Omdat Regge Tegels & Vloeren in direct contact staat met producenten uit deze landen kunnen wij A-kwaliteit vloeren aanbieden tegen zeer scherpe prijzen samen met een goed en bijpassend advies op maat! 

 

https://www.regge-tegels.nl/