Meeting cafe
Woning en Tuin

Een haagbeuk is een prachtige aanwinst voor in uw tuin

Wilt u uw tuin verrijken met wat extra groen maar weet u nog niet precies waarmee? Denk dan eens aan een haagbeuk, ofwel Carpinus betulus. De haagbeuk wordt voornamelijk ingezet als haag. Het voordeel van de Carpinus betulus is namelijk dat deze haag zijn blad lang vasthoudt. Een haagbeuk is daarom ideaal wanneer u op zoek bent naar een groene toevoeging in uw tuin welke geschikt is voor in de winter. Deze haag biedt u in de winter namelijk voldoende privacy. Een haagbeuk is niet alleen ideaal voor in de tuin, maar is ook zeer geschikt voor in parken of op brede groenstroken. De haagbeuk wordt namelijk relatief breed waardoor het een mooie toevoeging is aan een natuurgebied.

Ontdek nog meer kenmerken van de haagbeuk

Naast het feit dat de haagbeuk zijn blad lang vasthoudt, heeft deze haag nog meer specifieke kenmerken. De Carpinus betulus is een middelgrote boom en beschikt over een gladde stam. Het moment waarop de haagbeuk bloeit is in de maanden april en mei. Bovendien is de haakbeuk zeer sterk waardoor deze weinig last heeft van aantastingen of ziektes. Het aanschaffen van een haagbeuk is dus zeker een investering voor de lange termijn! Bij Roelands Boomkwekerijen B.V. kunt u terecht voor het aanschaffen van allerlei bos- en haagplanten.

Waarom een haagbeuk kopen bij deze kwekerij?

Wanneer u een haagboom aanschaft bij Roelands Boomkwekerijen B.V. profiteert u van diverse voordelen. Allereerst is deze kwekerij zeer professioneel. Alle planten worden met de grootste zorg gekweekt door een ervaren team. De kwaliteit wordt hierdoor constant gewaarborgd. Bovendien beschikt deze kwekerij over een unieke leveringscapaciteit. De planten worden namelijk jaarrond en seizoensonafhankelijk geplaatst. Dankzij goed georganiseerde bedrijfsprocessen en een optimale bedrijfsuitrusting wordt dit mogelijk gemaakt. Heeft u interesse in een haagbeuk of een groot aantal haagbeuken? Neem dan contact op met de specialisten van deze kwekerij en zij vertellen u alles over de mogelijkheden.

https://www.roelandskwekerij.com/