Meeting cafe
Woning en Tuin

Maatwerk voor ieder interieur

Iedere interieur verdient aandacht en maatwerk. Alleen dan wordt immers de juiste sfeer gerealiseerd. Het is belangrijk te kijken naar de functie van de vloer, oftewel: in wat voor bedrijf of woning komt hij te liggen? Lopen er veel mensen overheen of valt dat mee? En welke sfeer moet de vloer uitstralen? Een kantoor heeft natuurlijk een andere uitstraling dan een restaurant of café. Goede vloerspecialisten houden daar rekening mee. Zij leggen geen standaardvloer, maar creëren maatwerk dat perfect past bij de rest van het interieur en de functie van de ruimte. Zo krijgt u de perfecte ruimte en hoge kwaliteit waar u jarenlang van geniet.

Een parketvloer biedt maatwerk voor een mooi interieur

Een houten parketvloer vorm een leven lang de basis voor een stijlvol en persoonlijk interieur. Een parketvloer straalt namelijk warmte uit en heeft een eigen karakter, iets dat geen ander type vloer heeft. De juiste vloer weerspiegelt uw persoonlijkheid, of die van uw gezin of bedrijf. Wanneer u de juiste vloer ziet, voelt u de klik. De perfecte kleur, glans en nerf. U weet: dit is hem! Maar waar vindt u deze ideale vloer? Bij Van den Dongen Parket en Maatwerkinterieur in Goes heeft u een grote kans van slagen. Hier maken vakmensen prachtig maatwerk voor uw interieur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan zeker de showroom.

Vertrouw op jarenlange ervaring

Wanneer u een parketvloer laat liggen, wilt u natuurlijk verzekerd zijn van hoge kwaliteit. De vloer moet perfect passen bij uw interieur en het maatwerk moet jaren meegaan. U wilt hoge kwaliteit en die krijgt u alleen als u een expert inschakelt. Vertrouw daarom op Van den Dongen Parket en Maatwerkinterieur, dat als sinds 1987 houten parketvloeren op maat realiseert. In overleg met u, produceren en leggen zij de ideale vloer. Uiteraard kunnen zij u ook alles vertellen over het onderhoud van de vloer. Zorgt u voor het juiste onderhoud? Dan blijft de vloer jaren in topvorm.

https://www.vddongen.nl