Meeting cafe
Woning en Tuin

Traprenovatie Tilburg: inspiratie voor een nieuwe look

Bent u op zoek naar een bedrijf voor traprenovatie in de buurt van Tilburg? Zoek niet verder dan Jos Habraken. Een vakkundig vervaardigde, mooie, nieuwe trap is wat u krijgt. U kunt uw trap laten renoveren zoals hij was, maar de renovatie kan ook een mogelijkheid zijn om een nieuwe trap te ontwerpen voor een hele nieuwe look. De mensen van Jos Habraken tonen u graag de mogelijkheden voor uw traprenovatie in de omgeving van Tilburg.

Opengewerkt of dicht

Of een trap opengewerkt is of dicht, kan invloed hebben op de hele ruimte. Niet alleen trappen in het midden van de kamer zien er stijlvol uit wanneer tussen de treden door gekeken kan worden. Ook de trap in de hoek of in de gang kan er fantastisch uitzien met een meer opengewerkt karakter. Het kan de hele kamer een meer open en ruimtelijk gevoel geven. Misschien heeft u al jaren een dichte trap van zwaar hout en bent u wel eens benieuwd hoe een open trap eruit ziet in uw ruimte. Of juist andersom, wellicht bent u benieuwd of een dichte trap de kamer statiger of knusser kan maken. Vraag gerust om advies bij Jos Habraken traprenovatie in de omgeving van Tilburg.

De juiste afwerking

De afwerking van het hout van uw trap kan net dat beetje verschil maken in uiterlijk. Wilt u bijvoorbeeld graag een strakke, glanzende uitstraling die past bij uw verzorgde interieur of liever een robuuster uiterlijk, zodat de trap niet te nieuw lijkt ten opzichte van de rest van de kamer. Maar ook de details van de spijlen en leuning bijvoorbeeld kunnen de trap helemaal afmaken. Bij Jos Habraken traprenovatie nabij Tilburg  kiest u zelf hoe u het wilt. Iets hoekiger voor een industrieel gevoel bijvoorbeeld, of grover voor een oudere stijl. Denk eens goed na wat bij u en uw huis past of probeer iets compleet nieuws. U zult versteld staan hoeveel de details van uw trap kunnen uitmaken voor de uitstraling van uw woning.

 

https://joshabraken.nl/