Meeting cafe
Woning en Tuin

Hekwerk in Breda, geheel afgestemd op jouw wensen en eisen

Als het gaat om hekwerk in Breda heb je een hoop keuze. Bij Tereco vind je een uitgebreid assortiment hekken, poorten en detectiesystemen. Daarmee kun je het bedrijfsterrein of het terrein rondom je eigen woning hermetisch afsluiten. Maar misschien ben je wel op zoek naar een hekwerk in Breda met een vriendelijker uitstraling – bijvoorbeeld voor rond het schoolplein. Tereco specialiseert zich in de breedte. Je bent hier voor alle typen hekwerken aan het juiste adres.

Hekwerk in Breda: waar kun je aan denken?

Poorten en hekwerken zijn er in allerlei soorten, maten, materialen en kleuren. Kijk maar eens om je heen op een bedrijventerrein, of zelfs in jouw stad of dorp: geen hek is hetzelfde. Welke keuzemogelijkheden zijn er allemaal voor jou, als je van plan bent een hekwerk te laten plaatsen?

Van vriendelijk hekje rond het schoolplein tot onfeilbaar detectiesysteem

Voor alle hekwerken geldt dat ze stevig, duurzaam en esthetisch aantrekkelijk moeten zijn. Maar daarna is de wens van de klant leidend om te bepalen welk type hekwerk in Breda geplaatst moet gaan worden. Van houten schutting tot uitgebreid toegangscontrolesysteem: Tereco heeft de expertise en de kennis om je te bedienen. Er worden nieuwe hekwerken geplaatst voor particulieren, maar ook voor overheidsinstellingen en bedrijven.

Je poort openen met je telefoon

Een van de nieuwste en meest populaire technieken van de afgelopen tijd is de mogelijkheid om hekwerken te bedienen met de mobiele telefoon, zodat je jouw poort daarmee kunt openen. Dit maakt een hek niet alleen makkelijker te bedienen, maar ook veiliger. Je bepaalt namelijk zelf wie wel en niet toegang heeft tot de bediening. Bovendien kun je in één oogopslag zien wie er door de poort heen gekomen is, wat de veiligheid alleen maar ten goede komt. Deze technologische ondersteuning bij het hekwerk kan bovendien worden uitgebreide met een sleutelhanger of een intercom. Een poort eenvoudig en snel openen met je telefoon, wie wilt dat nu niet?