Meeting cafe
Woning en Tuin

Ga voor een uniek design met behulp van deze meubelmaker in Breda

Kan uw interieur wel een opfrisbeurt gebruiken? Gaat u binnenkort een kantoor openen en wil u het interieur op maat laten ontwerpen? Voor al uw meubilair op maat is DRÉ Tailor made Furniture de perfecte partner. Deze meubelmaker in Breda is gespecialiseerd in uniek maatwerk en tovert de ruimte voor u om, precies zoals u het hebben wilt. Uw wensen staan namelijk centraal en worden als uitgangspunt gebruikt voor het vormen van het ontwerp. Bent u benieuwd wat deze meubelmaker in Breda voor u kan betekenen? Lees dan snel verder!

 

Zij zijn u graag van dienst voor diverse inrichtingen

Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht bij DRé Tailor Made Furniture om een ontwerp te realiseren. Schakelt u hen in, dan staan uw specifieke wensen centraal en denken zij met u mee gedurende het ontwerpproces en de realisatie ervan. Zo zetten zij hun maatwerk, vakmanschap en service in voor het ontwikkelen van een uniek design. Waar u hen voor inschakelt? Denk aan bijvoorbeeld keukens en kasten op maat in de volgende inrichtingen:

  • Woninginrichting
  • Projectinrichting
  • Kantoorinrichting
  • Winkelinrichting

 

Gemaakt van de mooiste materialen

Schakelt u deze meubelmaker in Breda in voor uw inrichting, dan mag u er bij de uitvoering vanuit gaan dat de meubels worden gemaakt van de beste materialen. Het uitmuntende vakmanschap garandeert u van een geweldig eindresultaat. De meubels worden gemaakt van materialen zoals glas, hout, marmoleum en rvs. Bij de zakelijke klanten schakelen zij tevens woningbouwstichtingen, architecten en aannemers in zodat u er zeker van bent dat u volledig ontzorgd wordt tijdens uw project.

 

Bespreek uw wensen

Wilt u ook tot een uniek design komen waarmee u écht tevreden bent? Plan dan een afspraak in met deze meubelmaker in Breda zodat u de nodige vragen kunt stellen en uw wensen kunt bespreken. Neem contact op met hen, plan een afspraak in en laat u informeren onder het genot van een kopje koffie.

https://dre-tmf.nl